pomooooc...mam hyoznu depku,aj ked som s priatelmi a je sedko v poho mam pocit akobz som bola uplne sama....mzslela som ye to ya xvilu prejde,aje uz to trva asponmesiace,uz skoro vebec nejem...stale mi je horsie a horsie,ale nikdo to nefidi,aj keby pomohli by mi????vcera som to povedala svojmu xlapcovi a on ma nedokazal poxopit,ja uz nefiem jak mu mam vysvetlit ze to takto nejde,necem sa snim rozist lebo by to bola blbost,necem sa stym nikomu zdoverit,lebo necem aj inym pridavat starosti...tak co mam potom robit....ce aby sa moj xlapec uvedomil a pomahal mi to prekonat...co mam robit????
V prvom rade by bolo najlepsie, keby si nam opisala svoju situaciu. Rodina, praca alebo studium, tvoje ambicie,ciele....Pomoze to.
Tiez som si svojim uz presla a dufam, ze ma to uz nikdy nechyti. Citila som sa strasne sama a ked som bola v spolocnosti inych ludi, chcela som utiect niekam dalekoa zavriet sa sama do seba. Ponizovala som sa. Nemohla som spavat...
Skusme spolu mozno najsdeme pricinu tvojej depresie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Tiez som si svojim uz presla a dufam, ze ma to uz nikdy nechyti. Citila som sa strasne sama a ked som bola v spolocnosti inych ludi, chcela som utiect niekam dalekoa zavriet sa sama do seba. Ponizovala som sa. Nemohla som spavat...
Skusme spolu mozno najsdeme pricinu tvojej depresie.