otvaracie hodiny su napicu, mhdcka je napicu, vlaky su preplnene, vsade pokokot ludi, pomaly internet, otravne reklamy, trapne filmy, drbnute koledy darinky lasciakovej
tak ja mám vianoce celkom rada ale je pravda že nemám rada reklamy, to že je všade plno ľudí, a tú faloš ktorá z nich srší, pretože s niekým sa viac ako pol roka nerozprávam a potom mi 300x želá šťastné a veselé -.-
nemám rada falošnosť a keď je niekde strašne moc ľudí ktorých nepoznám a lepia sa po mne a po sebe, nemám rada keď ma niekto šteklí alebo nejako viac dotýka ako je normálne "len tak zo srandy", nemám rada veľmi leto, lebo mi je teplo ako sviňa, nemám rada keď je zima a nie je sneh, špeciálne na vianoce, nemám rada svoju neschopnosť mať niekoho/niečo naozaj skutočne rada a postrádať niekoho/niečo, nemám rada keď sa s niekým koho som považovala za svojho najlepšieho kamaráta už ledva bavím a tvárime sa, že sa nič nedeje a je to v pohode
nemám rada asi vlastne všetko, by som to tu vyplienila asi najradšej
Nemám rada vianočné upratovanie, z nevianočných vecí
neznášam paradajky, vstávanie skoro ráno, reči navážajúce sa proti vegánstvu/vegetariánstvu, čľapkanicu po odmäku snehu, nakupovanie riflí/topánok, krájanie surového mäsa, chodenie do pivnice, fyziku, chémiu a matematiku, reči o tom aké je to v Nemecku super a na Slovensku naprd, niektoré kolegyne na brigáde, ktoré sa tvária pri vykladaní tovaru ako najväčšie kráľovné a nevedia sa ani pozdraviť.
a tak.
nemám rada DJ-ov... teda neviem to vysvetliť... proste su veci alebo slová ktoré nemám rada neviem si teraz spomenuť ale viem že aj minule som objavila jedno slovo pri ktorom mi stupol tlak vždy ked som ho začula
Najviac sa smejem na období pred Vianocami. Všetci sú nervózny, rýchlo chodia nakupovať darčeky, hádka kvôli nim a proste TAK. Stráca to úplne svoje čaro. A potom sa všetci počas Vianoc na seba usmievame, ľúbime. že ako sme šťastní z Vianoc.
neznášam informatiku, počítace a vsetko s tym spojene co mi nejde.... nemam na t proste bunky, neznasam trpezlivost, lebo ju nemam .... a neznasam ked mi nieco nejde...
neznasam slivovicu a jej vonu, oskvarky huspeninu a take veci, kopor a kelovy privarok. neznasam sedlakov a primitivnych ludi, zbytocne namyslenych ludi, tych co sa predvadzaju a hlavne pozerskych hipsterov. dalej zbytocnu negativitu a ludi ktori nou disponuju, pesimizmus, zatrpknutost, drzost a neuctu, neempatickost ale aj prilisnu sebalutost a stazovanie sa bez cinov. nenavidim prilis teple pocasie, windows phone, stare ciernobiele filmy a rozpravky, strasne nenavidim homofobov a ludi utociacich na homosexualitu, celkovo diskriminaciu v prilis velkej miere, nasilie a nasilnych a despotickych ludi. dalej ludi co odmietaju diskutovat, nikdy nepriznaju ze sa milia, nevedia sa ospravedlnit a ludi ktori su hnusni na svojich blizkych a nevazia si ze ich maju. takisto nespravodlivost, necestne jednanie a prilisne skatulkovanie, ludi ktori kricia ked su opiti a ludi ktori pisu po stenach a nicia veci lebo chcu byt cool. neznasam pavuky a skaredy hmyz, nakreslene obocie, ked ma niekto do niecoho nuti proti mojej voli, ludi ktori smrdia a nestaraju sa o seba, spinu v dome, trekingove topanky, neuprimnost, vegemite, nivu, ladovu cokoladu, scifi, fantasy, historicke filmy, ked niekto telefonuje na verejnosti alebo v pritomnosti inych ludi, typicku radiovu hudbu a hudbu kde spevacky strasne vrieskaju typu anastacia, svoje vlasy, gycove vianocne stromceky (takze skoro vsetky), meskanie vlakov, klebetnych ludi, vonavky z ktorych mam migrenu a to bude asi vsetko.
Neznášam to, že som prestal fajčiť a stále mam chuť si zapáliť (zatiaľ odolávam).
Neznášam to keď sme partia vonku a keď príde na platenie, tak sa každý robí hluchý slepý.
Neznášam to, že mám 24 a stále bývam u rodičov (verím, že budúci rok sa to konečne zmení).
Neznášam písanie semestrálnych prác.
Neznášam nudu.
@tasha5 ok ja som noob takze po noobsky, u mna konkretne je to jebnuty lag na skype kedy to proste sekne a nejdu posielat spravy ani jednej strane a mozes robit co chces a nejde to alebo ked zamrzne alebo sekne hra niekomu a tak no.. aspon tak to chapem ja
@h8u to, ked ti hra sekne je uz len specialny pripad lagu, lag ako taky je delay, zvysena latencia medzi klientom a serverom, kde hra neodpoveda v dostatocne dobrom case na reakcie cloveka ( kliknes postave a ta sa zacne hybat az o 0.1s a viac )
idealne preto na hranie su latencie, ktore su < 50ms
@h8u pri tých nevinných veciach z toho zoznamu, ktoré nikomu neubližujú (napr. staré čiernobiele filmy), ako berieš ten pojem "neznášať" a "nenávidieť"? je to len o tom, že ich nemáš rada a používaš na to expresívnejší výraz alebo ich naozaj neznesieš a pociťuješ k nim silnú nenávisť? lebo ako som to čítal, tak som si nevedel predstaviť, že by som skutočne nenávidel toľko nevinných vecí
@n0win0u ved hej ale stale je to lag ci? aj ked teda nejaka podzlozka lagu ako hovoris xD ale preto som pouzila to "a tak".. ja neviem mne to je jedno ja len chcem aby nelagoval skype xDD
vianoce mam celkom rada az na sestru - pokupuje same somariny na "vyzdobu" a spieva si vianocne pesnicky (aj ked nevie spievat a ja jej to dost vyrazne davam najavo) a cela sa sprava tak zvlastne aj ked to nie je nic nove
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
este nieco?
Nemám rada narodeniny, meniny a taktiež Silvestra.
nemám rada asi vlastne všetko, by som to tu vyplienila asi najradšej
neznášam paradajky, vstávanie skoro ráno, reči navážajúce sa proti vegánstvu/vegetariánstvu, čľapkanicu po odmäku snehu, nakupovanie riflí/topánok, krájanie surového mäsa, chodenie do pivnice, fyziku, chémiu a matematiku, reči o tom aké je to v Nemecku super a na Slovensku naprd, niektoré kolegyne na brigáde, ktoré sa tvária pri vykladaní tovaru ako najväčšie kráľovné a nevedia sa ani pozdraviť.
a tak.
WTF?? To čo si tu dal??
zvysena latencia
Neznášam to keď sme partia vonku a keď príde na platenie, tak sa každý robí hluchý slepý.
Neznášam to, že mám 24 a stále bývam u rodičov (verím, že budúci rok sa to konečne zmení).
Neznášam písanie semestrálnych prác.
Neznášam nudu.
idealne preto na hranie su latencie, ktore su < 50ms