No takze mozes byt aka ces uricte ta ma akzdy rad. preco rozmyslas nad takymi picovinami. ja som sa tolko krat cel zabit. ale zivot ma aj tak vzdy zmysel. Inak ty sama si ho robis takym zlym akym je. preco si hadzat pod nohy polena? pozbieraj si ich ano? uloz na poriadok. maj v ruke metlu a vsetky smeti vymet z cesty jo?
ako nam tu moze nieco predviest? myslis ze v birdz tv ze samovrazda nazivo s podtitulom naucte sa ako na to? (teda ak maju televizne programi podtituly
nehapem vas kcela som pomoc jksa takej smrti dopracujem jk zabudem jak ma to trapit nebud ale vi ste vseci len sami zli ludi a vies ZIPPOVAN hh ja ssa naucit to urcite ne je neviem pisat to viem no a vadi ja si srndu nerobim ...............
kasko v prispevku č.2 ma pravdu no ja by som to povedala inymi slovami z kresťanskeho hľadiska.vieš nik nema na ružiach ustlane aj keď sa to možno na prvy dojem zda.ak by si napisala dôvod možno by som ti vedela na to dačo povedať.
Skurveny zivot nam za to nestoji,podme sa vsetci vyslobodit z tohto pekla,mohla by na posranom Slovensku fungovat eutanazia,ked uz tu nic nefunguje a naslo by sa tolko zakaznikov,ze az!!Ja by som bol prvy,absolutne ma tu nic nbavi tento humus a peklo nad peklo-len psychicka a fyzicka bolest nic viac..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a nevies aky je fajn sposob na zabitie?
tu pises ako keby si si robila haluz.sak sa zabi ... o jedneho hlupeho cloveka menej, bud rada ze si dostala zivot koza.
55lienka-
a ty co si zalozila toto forum- ako neviem co od nas chces eliminovat ludi nevieme teda asponja nie
Robi si z nas tuna piču
Inak staci si kuknut jej oblubene kapely v albume na pokeci a kazdemu hned dojde "odkaal viitr fuuka":
» fotoalbumy.azet.sk/blackgirllll/...
uplne krute
a ty chod a zi
a neprovokujem