Prejsť na prírodné šampóny bez silikónov a iných zaťažení ... šampóny Alverde sú výborné.
Na noc dávať vlasy buď do vrkoča alebo vypnúť hore do drdola.
Nešahať si často to do vlasov s prstami, neškrabať sa ...
A česať pred umytím, po umytí až uschnú alebo sú kus vlhké. Viac, ak nemusíš, nečeš ... ak treba, tak si češ až 10 cm z dĺžky od hlavy až ku končekom, proste aby si si nešla s kefou po pokožke hlavy, lebo si ich zase premastíš ...
No a ako @toxo písal ... treba predĺžiť interval umývania ... čo ja viem, tak si dáš vždy po jednom dni viac, ak si budeš umývať dajme tomu vlasy každý druhý deň a sa ti to bude zdať v pohode, tak skúsiš zase o deň viac
Myslím, že toto ti predĺži umývanie min. o jeden deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
(Vlasy potrebuju svoju prirodzenu "mastnotu"... cim sactejsie ide prec, tym viac sa jej potom vytvori)
možno to bol vedľajší účinok, alebo ich to proste prešlo
Na noc dávať vlasy buď do vrkoča alebo vypnúť hore do drdola.
Nešahať si často to do vlasov s prstami, neškrabať sa ...
A česať pred umytím, po umytí až uschnú alebo sú kus vlhké. Viac, ak nemusíš, nečeš ... ak treba, tak si češ až 10 cm z dĺžky od hlavy až ku končekom, proste aby si si nešla s kefou po pokožke hlavy, lebo si ich zase premastíš ...
No a ako @toxo písal ... treba predĺžiť interval umývania ... čo ja viem, tak si dáš vždy po jednom dni viac, ak si budeš umývať dajme tomu vlasy každý druhý deň a sa ti to bude zdať v pohode, tak skúsiš zase o deň viac
Myslím, že toto ti predĺži umývanie min. o jeden deň
Good luck
a vlasy si umývam každý druhý deň.. mne sa do zdá veľa, nakoľko mi VZDY stačilo umyť ich v nedeľu a potom až v stredu...
by som zdochla kebyze si umyvam vlasy len 2x tyzdenne....fuj
A umývaš si ich moc často,preto si nato zvykli a mastnejú.