cez mobil mi to reklamu nezobrazuje, ale trocha mi to "rozsekalo" stránku a na to sa zle pozerá, inak by mi to nevadilo (tie datarty mi nevadia lebo tie fungujú normálne)
ehm, BIRDZ - Pravidla pouzivania (ktore kazdy z vas pri registracii oznacil ze ich precital, suhlasi s nimi a bude ich dodrziavat):
Prevádzkovateľ je oprávnený zobrazovať na stránkach BIRDZ reklamu. Je zakázané používať rozšírenia prehliadača, ktoré umožňujú vypnutie zobrazovanej reklamy.
(to len pre tych mudrcov co sa tu ohanaju AdBlockom ze oo, aki su pani mocni, ze oni maju adblock a ostatni luzeri nie)
@wewo ten koment číslo @11 som akože prehliadol, ale @10 mrknite na to @luxie@skip@vsetci a hlavne @admin maju mať ban! @tomas@admin pozri, jak som ich dostal!!! Musia mať ban, je to porusovanie pravidiel!!! Aj tak su to fakey a maju dalsich 100 nickov...
@10 necudoval by som sa, keby tie pravidla boli 100 rokov stare a neaktualizovane. Navyse, kym na birdzi neboli reklamy take, ze zaberaju 50% z okna stranky a su napchate este aj v samotnom birdz okne, absolutne som ich neriesil.
@14 vlastne ked si tak spominam, adblock som nepouzival nikdy, az do chvile, ked birdz neprisiel s tymi obrovskymi, otravnymi a vsade sa pchajucimi reklamami.
@inversi o tom že hore sa ti zjavuje (ak neporusujes pravidlá) taká reklama že "Stedrná chata" a tam že "vyhraj auto" či čo atd... A zaberá to dosť velku plochu...
Ja nemám adblock a som lenivô si ho inštalovať.. Teoreticky by mi to nevadilo, ale som zvyknutá vždy po načítaní stránky ťuknúť na tú plochu veďľa hlavného okna, aby sa mi dala stránka medzerníkom posúvať, lenže teraz mi to automaticky berie ako kliknutie na reklamu a otvára mi to v novom okne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Prevádzkovateľ je oprávnený zobrazovať na stránkach BIRDZ reklamu. Je zakázané používať rozšírenia prehliadača, ktoré umožňujú vypnutie zobrazovanej reklamy.
(to len pre tych mudrcov co sa tu ohanaju AdBlockom ze oo, aki su pani mocni, ze oni maju adblock a ostatni luzeri nie)
@tomas @admin pozri, jak som ich dostal!!! Musia mať ban, je to porusovanie pravidiel!!! Aj tak su to fakey a maju dalsich 100 nickov...
ty si tie pravidlá nečítal, že?
@biancadetolle nečítal. Ale neporusujem ich
ale to akože aby som mohla používať birdz tak si musim vždy pred návštevou ten adblock vypnúť?
sorry, pravidlá birdzu že vás porušujem