looool hneď som si spomenula na spevaka maďarskej punkovej akpely Aurora on bol CISTY elf!!!!! ale hovoriaci po maďarsky...viete elfština je too mainstream sme zablúdili do Bstage-u...a všetci čo tam boli tak buď maďari a rapotali si text alebo nemali zuby, alebo boli čisto prepatí to bola trištvrtehodina sústavného smiechu a keď si tam dával po maďarsky no lol
@elkiller tiez si vravim ale take typy, co si to robia, sa celkom hrdo nosia, predpokladam. co ine im uz zostava
@obliviate aj ja :/ ale prirodzene. na plastiku by som preto nesla
@lawey sa smejem na tvojej prihode ,,.a všetci čo tam boli tak buď maďari a rapotali si text alebo nemali zuby, alebo boli čisto prepatí '' ked si to predstavim na punkovom koncerte
@sapphirizing ale tos i nevidela!!!!! fakt tolko malo zubov pokope som dlho nevidela alebo tolko čiernoty v hubách a taký jeden chalanisko vysoký jak ja s takou ženskou riťulou, napasovaný v červených gacoch ako ju furt prediomňa vytŕčal a andhadzoval sme sa s chalanmi smiali ale proste...jednoducho furt sme sa mali na čom smiať ale mocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
skôr nepáči ako páči, zaujímalo by ma ako dlho trvá hojenie a pod.
ano, nepacia
nie, nepacia
ale originálne sú dobré
@hotaru presne asi je naivne mysliet si, ze plasticky chirurg spravi nieco prirodzene vyzerajuce
@andegor suhlasim
@elkiller tiez si vravim ale take typy, co si to robia, sa celkom hrdo nosia, predpokladam. co ine im uz zostava
@obliviate aj ja :/ ale prirodzene. na plastiku by som preto nesla
@lawey sa smejem na tvojej prihode ,,.a všetci čo tam boli tak buď maďari a rapotali si text alebo nemali zuby, alebo boli čisto prepatí '' ked si to predstavim na punkovom koncerte
@myschka na nom vsetko