Stalo sa vám už, že vám niekto chcel dať kompliment a podarilo sa mu to takým spôsobom, že to vyznelo ako urážka? Alebo že vám niekto dal kompliment vtipným spôsobom?
Podarilo, napríklad keď som si snáď hodinu robila jeden účes a môj priateľ povedal, že najkrajšie vyzerám s rozpustenými vlasmi, že som sa nemusela tak namáhať. Ale to si ani neuvedomil, čo povedal. Takže som nevedela, či tým naráža na to, že sa mi nehodí alebo že som pekná aj s obyčajnými rozpustenými vlasmi a takto krajšia.
s bývalým som si raz robila srandu o tom že mám veľký zadok a jeho mama na to povedala že.. ,,ale veď Peťkovi sa vždy páčili trošku bucľatejšie dievčatá"
hej! predvčerom mi otec mojej dcérky napiisal sms v znenii: "Aj tak si stale najviac rozumnejsia baba ktoru poznam aj ked toho rozumu zenske nemate " ...................
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale bolo ich moc veľa, ja si nespomeniem.
- ''Mala by si poslúchať starších ľudí, aj keď majú menej kilo ako ty.''
Potom napísal, že sám píše dievčatám, aby pribrali. Vraj sa mu nepáčia ''paličky'' to nazval.
Najsammegakomplimentourážka.
» www.birdz.sk/webka/horsiq/st...
povedala kamaratka kamaratovi a urazil sa. nic ine ma nenapada, momentalne.
Tých urážkových som tiež dostala dosť, len ma momentálne nič nenapadá.
....ma dojalo
-Slečna... máte veľmi krásne oči.
-Och. Ďakujem.
-A prsia tiež. Môžem vás objať?
Svokra:
-Aj veľká riť vie očariť.
-Tvoj zadok je tak... ohromný.
Náš Dalko nie je tucny,on je iba velmi mocny!
@6
- "och bože, tvoj zadok je taký veľký!"