Stalo sa vám niekedy, že vám rodičia ukrivdili, niečo neprávom zakázali alebo podobne? Mne sa stalo, že som zmeškala termín u zubárky a zakázali mi do konca prázdnin PC a to bol začiatok augusta... Však čo, život nie je prechádzka ružovou záhradou, ide ďa
Omg za to ze si zmeskala zubarku? Dost blbe.. Mna nepravom potrestali v skole, ale hadat sa z ucitelmi ktori "vsetko vedia a vsade boli" nema vyznam. Aspon som ho teda do pice poslal..
Ak si zmeskala zubarku? a co s tym maju rodicia? ak zmeskas tak sa preobjednas to nie je problem nijaky ja som sa tak preobjednal a nic sa nestalo. Akurad ked som bol objednany tam nebol no co uz
no, na ma je tiez skoro vsetko vzdy nepravom hodene ...ale sak co...hlavu si z toho nerobim...to ma asi kazdy doma... ...ale ta zubarka, tak je fakt huste...pre taku blbost?
ja take nieco neriesim..nech si zakazuju ak ich to potesi... aj do vianoc .. kludne... (a vedlajsi efekt toho ze mi to je jedno - viac sa nastvu a po chvilke to odvolaju lebo to nema urceny efekt nech zije flegmatizmus !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov