Videl som to vo filme PANIC JE NANIC. Vyrovnaj si prsty na pravej ruke a prostredníkom sa dotkni dlane alebo kam až dočiahneš to miesto si označ. Vyrovnaj prostredník a odmeraj od toho miesta až po koniec prostredníka. To by mala byť dlžka Otíka. Zmer
Toto za magorinu len som sa pozrel na prsti a uz som ten nezmysel vyvratil. Podla tvojho merania by chlapi neboli velmi chlapmí . Ved kolko moze mat maximalne dlzku prostrednik 10 cm ?
Jaj konecne som to pochopil ak to pocitas potom s vystretim prstami po ten bod tak aj teoticky hej. ALE JA SI MYSLIM ZE JE TO LEN NAHODA ZAVISI AKO MAS NATIAHNUTE SVALSTVO NA PRSTE PRETOZE prakticky AK SI POMOZES DRUHOU RUKOU TAK DOTIAHNES SKORO AJ NA ZILU CO UZ JE AJ ZO 26 CM A TOLKO ANI JA NEMAM
Ale ak to plati az v uplnej dospelosti tak sa tesim
Bigmajo- k tomu by som chcel doplniť ,že aj otíka si môžeš natiahnuť. Povedzme si pravdu asi by si nebol spokojný z nameranou dlžkou. TAKŽE TO PLATÍ NA ZDRAVÝCH ĽUDÍ BEZ NÁSILIA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja by mala asi 19 cm ta to by som predbehla este aj frajera
Ale ak to plati az v uplnej dospelosti tak sa tesim
zaujimava teoria