Ja som si dal prihlášku na FHI HI-Hospodárska Informatika a matika nie je môj dobrý priateľ, ale ekonomiu a jazyk by som mal dať nad tú polovicu 50bodov... Je tu niekto kto sa hlásil na nejaký odbor s FHI alebo konkrétne na HI a nepríjmuli ho? A ak tu nie
pred štyrmi rokmi som počula, ako sa musela pri matike rapídne znížiť hranica, aby vôbec mali dosť študentov, takže toho by som sa nebála, ešte som nezažila ekonóma, ktorý by nepovedal, že matika nie je jeho priateľ
Tiež som si dala prihlášku na EUBA, takže prijimačky robime spolu Ale poviem ti, kvalitne ma stresuješ Ja ešte nemyslim ani na ustne maturity (okay, ale len trochu!) a už vôbec nie na prijimačky... :/
Ako vieš, že v pohode? Ironia osudu by bola, keby som sa maximálne pripravoval a neprijali by ma, ale počul som aj , že na FHI sa dá ľahko dostať a ja idem na HI ,tak neviem. Počul som všelijaké názory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov