Caute, vcera mi kurier dorucil jeden balik... Ale hovorim vam, tak neprijemneho a neochotneho kuriera som este nevidel... Asi neni normalne ked mi vedel a vynadat a bol drzy... Ake mate zazitky s kuriermi?
Tak toto je uz moooc raz sa mi tiez stalo, ze proste prisiel kurier ani ma nekontaktoval a hodil mi balik za plot a proste vecer pridem domov a tam balik na trave
Ja to na jednej strane chápem keď som videl ako sa na kuriérov tlačí časovo..ale na druhej stým nesúhlasím že sú podráždení a tak...ja som mal vačšinou ale šťastie
@pankac15 tak asi to zaplatila vopred neboj kurier by to neplatil zo svojho
aj ked to s tym hodenym balikom mi pride divne sranda keby to hodil susedovi
a inak tiez mam stastie na kurierov neviem ako stary bol henten, ale u nas su to zvacsa mladsi takze si s nimi aj potykam, ale urcite im nezavidim ked roznasaju baliky pred Vianocami
Hej raz ked som si objednal nieco a dohodol sa s nim v ktory den mi to doruci a on prisiel ku mne domov v uplne iny den ako sme sa dohodli, ja som, samozrejme, bol v skole a nikto nebol doma tusim a on mi napisal, ze srandu si mam robit z niekoho ineho
naposledy mi kuriér vyniesol 20kilový balík na tretie poschodie. a raz tak dávnejšie mi potom jeden napísal či si ma môže pridať na facebooku a chcel ísť na kávu
ale inak mám poväčšine s nimi dobré skusenosti. nepamätám si konkrétne na nič zlé
Stale pridu povedzme o 11tej cez pracovny den, kedy NIKTO nikdy neni doma uz davam vsetko osobny odber alebo ulozenie na poste, neznasam sa dohadovat s kuriermi.
A moj zivotny pribeh je, ze moj stuff sa zasadne niekde strati pri preprave a dlhe tyzdne ho nevedia najst, no.
vadí mi len, že chodia v hlúpom čase a dajú vedieť tak min vopred, ale u nás doma vždy niekto je, takže to je ok...
a v práci, keď nám chodí tovar, tak sú všetci veľmi milí, jeden si rád robí kávu do svojho hrnčeka, ďalší si vždy dá cukrík a iný ma už od leta pozýva von a vždy sa tak rozžiari, keď ma vidí, že sa z toho potom smejem pol dňa a vykáme si, aj keď je asi o 4 roky mladší než ja
ja som raz mala nepríjemnú skúsenosť. Objednala som si produkt, teda hojdacie kreslo. Tato objednávka bola aj s doručením do bytu. Predstavte si, že on mi to hodil pred výťah so slovami: "však vám to výťah vyvezie".
ostala som ako obarená. Samozrejme, že som sa sťažovala u predajcu a keďže bol spoľahlivý tak mi zaslal kompenzáciu pre chlapcov od susedov, ktorí mi s tým helply.
Ja som zatial na ziadneho neprijemneho kuriera nenatrafil neviem ci mam stastie, ale najochotnejsi kurieri su z DHL » www.balikovapreprava.sk/... akoze minule mi prniesol jeden balik 20 kilo mal a ani nefrflal a vyniesol ho na piate poschodie az k dveram
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
aj ked to s tym hodenym balikom mi pride divne sranda keby to hodil susedovi
a inak tiez mam stastie na kurierov neviem ako stary bol henten, ale u nas su to zvacsa mladsi takze si s nimi aj potykam, ale urcite im nezavidim ked roznasaju baliky pred Vianocami
ale to je asi tým, že im dám vždy tringelt zo 2 erička, no
ale inak mám poväčšine s nimi dobré skusenosti. nepamätám si konkrétne na nič zlé
A moj zivotny pribeh je, ze moj stuff sa zasadne niekde strati pri preprave a dlhe tyzdne ho nevedia najst, no.
a v práci, keď nám chodí tovar, tak sú všetci veľmi milí, jeden si rád robí kávu do svojho hrnčeka, ďalší si vždy dá cukrík a iný ma už od leta pozýva von a vždy sa tak rozžiari, keď ma vidí, že sa z toho potom smejem pol dňa a vykáme si, aj keď je asi o 4 roky mladší než ja
ostala som ako obarená. Samozrejme, že som sa sťažovala u predajcu a keďže bol spoľahlivý tak mi zaslal kompenzáciu pre chlapcov od susedov, ktorí mi s tým helply.