ani neviem ci som to uz nahodou nepisala ak ano prepacte ale proste ma stve ze ma odsudila na samotu.chcem a myslim to uplne vazne ze chcem-bielu mysku.boze ja jej nemozem za to ze sa ich boji!dokonca som povedla ze sa odnaucim bat pavukov ak mi ju dovoli
No neviem, ja som raz mala bielu mysku, utiekla a spalila ju elektrina, ked zaliezla za chladnicku...co sa tyka tvojej mamy, skus to brat aj z jej pohladu
citis sa hrozne sama? zavolaj si kamosov. myska taka maa myska smrdi ako kopa hnoja fuj. to pachne. a ona by mu musela platiti pravdepodobne aj jedlo a potrebujes aj akvarko aby su ju mla kde dat lebo karton by prehryzla.
to je sranda mne vcera ci kedy dako spadla cez stresne okno myska taka mala hneda a ona teraz je dakde pod mojou postelou D..no a moja mama sa jej uplne strasne bojii a nechdoi se neno to super? a aco sa tyka chovania zvierat v zajati tak nad tym porozmyslaj ako sa asi citi to zvieraked je vo dne v noci zavrete v hnusnom terariu a pilinami a cumia na nu a stale ju nadrapuju. chuda no nie?
Ani ja by som ti nedovolila ani myš, ani nič iné. Moji súrodenci nemali snáď len žirafu, a nejde ani tak o to zajatie (lebo však aj v obdchode žije v stiesnených podmienkach a ešte horších, keď je v jednom terárku 20 myší) ale o to, že tá myš by ťa prestala zaujímať v momente, keď by nastal čas sa jej seriózne venovať (lebo moja sestra napr. pravidelne nechávala morča v doslova hnoji,lebo smrdelo...).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nenarobí ti toľko bordelu.. a ani ti neutečie z akvarka
...
Ani ja by som ti nedovolila ani myš, ani nič iné. Moji súrodenci nemali snáď len žirafu, a nejde ani tak o to zajatie (lebo však aj v obdchode žije v stiesnených podmienkach a ešte horších, keď je v jednom terárku 20 myší) ale o to, že tá myš by ťa prestala zaujímať v momente, keď by nastal čas sa jej seriózne venovať (lebo moja sestra napr. pravidelne nechávala morča v doslova hnoji,lebo smrdelo...).
Pretoze ked sa raz tvoja matka boi mysi, tak sa boji. Keby si sa ty niecoho hrozne bala tak ona si to nekupi, dost logicky.
Ustupit by si mala ty. Skus nieco ine okrem mysky, naprikald skrecka, mozno psa.
ALe nauc sa aj tolerovat tvoju mamu.