Mám jeden problém; ide o to,že mám jeden prsnik vaščí ako druhý a je to dosť viditelné. Viem,že všade píšu že je to bežné a že žiadna baba vraj nema úplne sumerné prsia. Ale mňa to dosť trápi. Ešte som sa pred žiadnym chlapcov nevyzliekla, a to hlavne pre
som baba a takyto problem nemam ale myslim ze tuto plati pravidlo: ak ta dotycny ma rad jemu to bude jedno.. ja mam jazvy a nikto sa nikdy nestazoval takze nehanbi sa za to... zober to ako fakt a nauc sa mat rada svoje telo. ak ludia vidia ze si vazis samu seba budu si ta vazit tiez. ak vidia ze sa preto trapis budu sa ti smiat.. to je ta hnusna spolocnost takze hlavu hore a skus sa netrapit kvoli tomu...
ja mám rovnaký problém, ale vlastne to ani nie je problém
Keď ťa "prepadne depka" ohľadne súmernosti tvojich prsníkov, povedz si, že si oproti iným ženám vo výhode, lebo sa budeš páčiť mužom, ktorí majú radi väčšie prsia aj tých, čo majú radi menšie
Väčšina žien má väčší ľavý prsník, tak ak je to aj tvoj prípad, môžeš si to vysvetliť aj takto: si milá baba, máš veľké srdiečko, preto máš aj ľavý prsník väčší
Čo sa týka mužov, tak ti môžem poskytnúť len jednu skúsenosť - jedine moju vlastnú s mojim partnerom. Tiež som mala trochu komplexy, než som sa pre ním vyzliekla, ale teraz mi hovorí, že sa mu to páčí, lebo si môže vybrať
Skrátka, netráp sa tým. Pod tričkom a so správnou podprsenkou to ľahko schováš a ak nájdeš muža, pred ktorým sa vyzlečieš, tak snáď nenude taký povrchný, aby mu to vadilo...
Toto tu uz raz bolo inak. je dakedy tazke naozaj povedat. ako mne by to bolo aj jedno ak doticnu lubim tak nie je problem ... a zasa by si sa nemsuel dako trapit nad tym .... mas cici mas tak bud rada, aj ked jedna ina aok druha aspon na jednu dotiahne rychlesie ako na tu druhu. To je napr. ta lepsia stranka a hrosie nepoznem
lulu111 => poviem ti narovinu, že rozdiel je jedno celé číslo, takže je badateľný, ale ako tu už bolo napísané, keď sa pred chlapom vyzlečieš, jeho mozog už nefunguje natoľko, aby to stihol vnímať
Xyz666: tak ti závidím, že tvoj partner to berie v pohode. Dúfam, že aj moj bude taký "dobrý". Veď uvidíme, či sa nezačne hneď na začiatku rehotať ako blbý
Lulu111 => som si istá, že nie. Ono sa to nezdá, ale muž, ktorý je zaľúbený, sa dokáže ešte viac zamilvať hlavne do nedostatkov svojej partnerky. Navyše, ak na tebe bude vidieť, že ťa to trápi, dokáže ťa podporiť. Nie som nejaký odborník na mužov, ale myslím, že nie len ten môj patrí medzi tých "nepovrchných".
Xyz66: Myslím, že ten moj je a aj bude "nepovrchný". Ale aj tak mám z toho trocha kopmlexy. No dúfam, že to ten prvýkrát prežijem, a potom už s tým budem vyrovnaná
lulu111 => fakt sa nemáš čoho báť. Zaručene sa nerozosmeje a pravdepodobne si to ani nevšimne. Ale ešte ti môže pomôcť jedna vec: keď ležíš na chrbte, je to vidieť menej
Veľa šťastia, hoci podľa mňa ho nebudeš potrebovať
Lulu netráp sa, ja som na tom rovnaKo a niKdy to ani mne ani priateľovi nepreKážalo len je trocha problém so správnou podprdou ale to sa spraví netráp sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Keď sa pred normálneho chlapa postavíš nahá, tak posledné, čo ho bude trápiť je súmernosť tvojich prsníkov...hormóny zaslepujú
Keď ťa "prepadne depka" ohľadne súmernosti tvojich prsníkov, povedz si, že si oproti iným ženám vo výhode, lebo sa budeš páčiť mužom, ktorí majú radi väčšie prsia aj tých, čo majú radi menšie
Väčšina žien má väčší ľavý prsník, tak ak je to aj tvoj prípad, môžeš si to vysvetliť aj takto: si milá baba, máš veľké srdiečko, preto máš aj ľavý prsník väčší
Čo sa týka mužov, tak ti môžem poskytnúť len jednu skúsenosť - jedine moju vlastnú s mojim partnerom. Tiež som mala trochu komplexy, než som sa pre ním vyzliekla, ale teraz mi hovorí, že sa mu to páčí, lebo si môže vybrať
Skrátka, netráp sa tým. Pod tričkom a so správnou podprsenkou to ľahko schováš a ak nájdeš muža, pred ktorým sa vyzlečieš, tak snáď nenude taký povrchný, aby mu to vadilo...
Veľa šťastia, hoci podľa mňa ho nebudeš potrebovať
presne si to vystihla..