Prečo ženy od vtedy čo sme ich my muži prestali držať na uzde nerovnocennosťou, začínaju si mysliet ze vsetko sa kruti okolo nich a svojho frajera alebo manzela drzia podpapucou. Cize ked si trufnes nesuhlasit tak ta bud zdrbe alebo v horsom pripade pusti
pretože aj su rovnocenne, to len tvoje p******** mužske ego hovori a mysli si niečo ine.
alebo teda, spravodlivosť.
ženy už utlačane boli, teraz su na rade muži.
tak si to užite ...
@drevolp Mas pravdu...
Neuvedomuju si ze su polka z muza a ich sance na vitazstvo ked si vezmeme este ze muzi maju bojovu stavbu tela a zeny pracovnu je takmer nulova...
Nemali by si tak dovolovat muz ak by chcel tak ju zabije za 5 sekund...
@oveckaa najdi si pekneho, mileho , pracoviteho, vzdelaneho, veriaceho chlapca niekde zo stredneho Slovenska (nevravim, ze dakeho bacu) a uvidis, ze odtial-potial musi byt
neviem čím to je, ale nehádzal by som všetky až tak úplne do jedného vreca.
a niekedy je mužovi príjemnejšie a jednoduchšie nechať sa komandovať.
ked si trufnes nesuhlasit tak ta bud zdrbe alebo v horsom pripade pusti k vode- no.. toto je divná vec. ale asi to robia preto, že sa cítia akosi stále ohrozené vo svojej rovnoprávnej pozícii a majú pocit, že im ju chce niekto vziať, že nerešpektuje ich názor a tak často tie svoje reakcie neadekvátne vyhrotia.
našťastie som mal vždy priateľku s ktorou sme sa navzájom brali rovnocenne a aj keď niekto nesúhlasil s názorom druhého, tak sme našli nejaký kompromis.
samozrejme všetko závisí od povahy jedincov a nie od pohlavia.
muži a ženy majú síce rozdielne zmýšlanie, ale nato sme spolu, aby sa to spoločne zladilo a mali by sme sa stať lepšími a viac rozhľadenejší a chápavejší.. nemal by to byť závod o to, kto má navrch..:/
ale aj sa potvrdilo to, čo som pisala na začiatok.
Chlap kyda na ženy, ale to je všetko v poriadku.
Povie niečo žena, ešte aj s humorom a už je psychicky narušena...
ja neviem, co cakas, ze zena bude s tebou vo vsetkom suhlasit? jasne, ze ma svoj nazor a ze si ty nevies presadit svoj je len a len tvoja chyba. vies, problem je v tom, ze my zeny prave casto pravdu mame, lebo ked su chlapi neschopni, tak sa fakt zenska musi naucit postarat sama o seba a spoliehat sa iba na seba...
co k tomu viac dodat, dalsie urazene chlapske ego... nechaj si narast gule! furt to vravim!
Skús prestať vnímať ľudí ako "mužov" a "ženy" s predispozíciami k určitému chovaniu, ale vnímaj každého ako samostatný charakter. Potom sám uvidíš, že svine ako aj dobrí ľudia sa nájdu aj medzi mužmi aj medzi ženami.
A potláčať práva celej skupiny iba kvôli pochybeniu pár jedincov je nanajvýš detinské.
A teraz ma ospravedlňte, idem späť do kuchyne. Môj chlap kričí, že je hladný.
Ženy sú zrovnoprávnené už dávno, toto, o čo sa pokúšajú feministky je choré a padnuté na hlavu, tá ich politika nemá nič spoločné s rovnosťou, ale s rovnakosťou.
@oveckaa keď už berieš len to negatívne, na čo samozrejme máš právo, ber aj to pozitívne, ako rôzne patenty, zlepšováky a podobne, v tom dominujú tiež muži ale samozrejme, toto delenie mi príde detinské, sme ľudia....
@puco90 veď samozrejme, keď ženy nemali pravo na vzdelanie, tak ťažko by niečo skutočne vynašli atď...ale veď v pohode ... ja by som v živote nechcela mať nič spoločne s feminizmom
@oveckaa so vzdelaním to mali ťažké v minulosti aj muži, vzdelanie malo len zopár vyvolených. Ale povedal by som, že ženy sú zrovnoprávnené už dlho (v našej kultúre minimálne) a tých patentov stále nie je toľko....ale vedci vedia prečo to tak je a má s tým čo dočinenia genetika
Takisto ako povedzme v sociálnej sfére dominujú ženy, muži v technickej....a nevidím na tom nič zlé.
@puco90 noo ani moc nie, ja som zas pozerala dokument o ženach v politike a pod., že tam boli väčšinou na smiech atď...ale zas tento problem sa ma netyka, pretože politika ani technika ma nelakaju..ženy davaju prednost rodine, to tiež asi nie je o mne, ale ... toto mi problem nerobi ....
@soreljulien a keď už sme pri tom, ak s tym maš problem, vyhladaj si odbornu pomoc sam, stači mi pozriet do tvojho profilu a za par sekund najdem min.3 citove vylevy k nenavisti voči ženam...tak neviem kto je na tom horšie...
Ale trocha aj do smiechu z vyjadrení, čo sa dajú zhrnúť ako "myslím si, ženy a muži by mali mať rovnaké práva, ale nie som feminist(k)a"
ja som si totiž až doteraz myslela, že práve o tom ten feminizmus je
@oveckaa nevyjadrujem sa nechápavo ... sorry tak sa dá len tváriť ... za to že mi nerozumieš to nevadí som predsa taký roztomilý a to je pre teba neprirodzené
nie vsetky maju potrebu drzat muza pod papucou...a zase nikto ti nekaze aby si bol podpapucou a nechal sebou manipulovat. Tak neviem preco tu teraz hadzat vsetky zeny a rovno aj muzov do jedneho vreca
Toto je úplne trápne každý normálny človek má svoje práva a samozrejme musí aj ustupovať, ale taký idioti ako si ty sa nevie zmieriť s tým že nemá všetko podľa seba a tak sa snaží zo seba urobiť chudáčika že je utláčaný.... No zbohom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
alebo teda, spravodlivosť.
ženy už utlačane boli, teraz su na rade muži.
tak si to užite ...
čo ine na to povedat...
prečo by si muž mohol ženu držať na uzde a žena jeho nie?
nejaký vzájomný rešpekt nič?
Neuvedomuju si ze su polka z muza a ich sance na vitazstvo ked si vezmeme este ze muzi maju bojovu stavbu tela a zeny pracovnu je takmer nulova...
Nemali by si tak dovolovat muz ak by chcel tak ju zabije za 5 sekund...
radsej si pustite vsetci pesnicku od shakiry - empire, lebo je fajna a urobila mi piloerekciu
v @8 hovoríš, že sa nemá ozývať, pretože niečo také nezažila..
ty sa prečo ozývaš, keď si niečo také nezažil?
a niekedy je mužovi príjemnejšie a jednoduchšie nechať sa komandovať.
ked si trufnes nesuhlasit tak ta bud zdrbe alebo v horsom pripade pusti k vode- no.. toto je divná vec. ale asi to robia preto, že sa cítia akosi stále ohrozené vo svojej rovnoprávnej pozícii a majú pocit, že im ju chce niekto vziať, že nerešpektuje ich názor a tak často tie svoje reakcie neadekvátne vyhrotia.
našťastie som mal vždy priateľku s ktorou sme sa navzájom brali rovnocenne a aj keď niekto nesúhlasil s názorom druhého, tak sme našli nejaký kompromis.
samozrejme všetko závisí od povahy jedincov a nie od pohlavia.
muži a ženy majú síce rozdielne zmýšlanie, ale nato sme spolu, aby sa to spoločne zladilo a mali by sme sa stať lepšími a viac rozhľadenejší a chápavejší.. nemal by to byť závod o to, kto má navrch..:/
Chlap kyda na ženy, ale to je všetko v poriadku.
Povie niečo žena, ešte aj s humorom a už je psychicky narušena...
co k tomu viac dodat, dalsie urazene chlapske ego... nechaj si narast gule! furt to vravim!
A potláčať práva celej skupiny iba kvôli pochybeniu pár jedincov je nanajvýš detinské.
A teraz ma ospravedlňte, idem späť do kuchyne. Môj chlap kričí, že je hladný.
Takisto ako povedzme v sociálnej sfére dominujú ženy, muži v technickej....a nevidím na tom nič zlé.
Ale trocha aj do smiechu z vyjadrení, čo sa dajú zhrnúť ako "myslím si, ženy a muži by mali mať rovnaké práva, ale nie som feminist(k)a"
ja som si totiž až doteraz myslela, že práve o tom ten feminizmus je
- všetkym sorry za zaplnenie samych nenavistnych sprav v tejto teme,
som tu nemala s nikym problem a chcem aby to tak aj zostalo
zuuzoo