Mam problem so swojim telom.. Musim brat silne antibiotika..dostala som ich az dnes..cize sa rozhodujem ci ich brat uz od zajtra,kedze je piatok..A nemozzem "chlastat"-napisala som to ako alkoholik..Pytam sa na vas nazor..pockali by ste do soboty,kwoli
@1 wed praweee,newedelaa som ci pisat takyto "problemik"..wedela som,ze ludiaa tu na nie su za srandu..a wsetko sa snazia brat wazne..wsetko analizuju..(cest wynimkam )nechcela som dalsiu otazku..ale to co by si robilaa ty..asi som nechapanaa ako wzdy..
silné antibiotiká, znamená to aj silná choroba? ak hej, tak neber antiobiotiká a zrúb sa pod zem a ber ich až od soboty (za predpokladu,že sa soboty doziješ )
@11 je na tom niečo smiešne?...keď ja beriem antibiotiká, tak nepijem..Ty by si mohla skúsiť ti isté..alebo vieš čo?..radšej si daj tie tabletky, veď aspoň menej minieš a skôr Ťa odpáli, nie?
Dal by som si antibiotika a piatok v meste by som si vystacil s troma pivami a je po probleme. Ja berem uz rok tabletky na ktore by sa nemalo pit, lebo znasobuju ucinok alkoholu. to by som ale nemohol pit vobec a predsa par piv este nikoho nezabilo
kazdopadne ak u teba znamena "pit", vecer sa najebem jak trenky a cely vikend grcam, tak potom radsej ser na to
nahovno vezmeš antibiotika keď ich budeš "zapíjať" alkoholom, potom by si ich aj tak vyvrátila... čiže ak ich začneš brať od zajtra tak nepi, ak chceš piť ber až od soboty, ušetríš si tabletky...
@24 mam ich brat od zajtra..mam neco s nerwom na twari..moze to byt aj od priewanu aj od nwm coho..boli ma z toho polka prawej strany tware..ale napr dnes ma nebolela...uwidim jako zajtra..idem chrapaat..dik za nazory aj protinazori..hm kazdy sme ini..len ja som z rise zeleniny..waaaaaaa
co ti na to povedat...uvedomujes si, ake je to smiesne? 16 rocna baba, ktora nevie jeden piatok ostat doma, lebo sa musi silou mocou najebat aj za cenu svojho zdravia...
ja umriem z tohto, zomiera jej polka tvare, zapaleny nerv a ona rozmysla nad alkoholom.. dievca, chod pit, a tie antibiotika si nedaj vobec. ved aspon bude cas aby sa ti to rozsirilo na celu tvar, nenechas predsa druhu polku taK
zato ze si baba tak radsej nepi vobec ci uz beres abo neberes lieky...ja som zvykol lieky jest ked som isiel pit...ked som mal 16-17 pravidelne odvtedy uz 3 roky som nic nezozral ziadny liek....svinstvo..akurat na vlasy vytaminy
choď sa najebať. a uvedom si, že pokiaľ nejsi fakt chorá tak antibiotiká sú na chuja... to len títo jebnutí doktori slovenskí... a jebnutá slovenská gramatika
BOze hanbila by som sa uz len zalozit taketo forum... Ano ty trubka kludne pockaj s tymi antibiotikami aj dva tyzdne a veselo sa ozieraj.Bodaj by si sa dostala do nemocnice s takymto pristupom, aj potom by si rozmyslala nad poldecakom????
@2 ach bože toto je fakt primitívne...jasne že každý normálny človek bude brať vážne svoje zdravie...ty si ako vidím asi výnimka keď si z neho robíš "srandu"...
zapaleny nerv na tvari?to sa ti moze dostat do stadia,ked sa ti to sice vylieci,ale cast tvare zostane taka zdeformovana,cize nesymetricka s tou druhou..urcite by som to neriskla a obetovala jeden piatok
boozeee bozeee ludia..nechaapeem polowicu z was..jedna mi nadawa..druhy komentuje moj wek a wsetko..je mi luto,ze wsetko beriete tak neskutocne wazne..a s tym zbytocnym forom, ktore som tu zalozilaa faakt welkee prepaac..urcite was welmi obtazowalo kliknut a napisat..uff..je zwlasne aki su ludia..a urcite nebudem nikomu dpc nadawat,ze mat take decko sa odstrelim..to ma dostalo..niektori ste extrem fajn..wiete co je to srandica..ale nektorii fakt dik..idem si dat pokoj od birdzu a tychto powyseneckych ludi..cwa
Hej, my akosi postrádame zmysel pre humor, je to fakt strašné, že hneď ako sme si prečítali otázku či chlastať alebo brať lieky sme sa nezačali smiať k popukaniu ...
@athelasil a ked ja tie rumove pralinky tak neznasam...hnusna cokolada, hnusny rum...a som si ich vyplachoval dzusom...som bol vtedy uplne zufaly...sam doma, chladnicka prazdna
@peterkoo ja akoze celkovo nemam rada tie bonboniery rum, cokolada, ceresne, fuj hnusi sa mi to.....ale raz som jedl take rumove pralinky tie boli taaak dobre...jedine alkoholove cukriky co mi chutili. nepamatam sa na znacku: smiley:
hm ja som mal taky isty problem nedavno
a vyriesil som ho tak ze som si dal aj liek aj som pil ale nee tvrde len par(5-6)piv,ale myslim ze som uz pil aj tvrde po antibiotykach a nebolo mi nic...tym ta nechcem nahovarat aby si to robila a ser na ludi co pisu hovadiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
aj tak si zariadis podla seba, cize dalsia zbytocna diskusia
kazdopadne ak u teba znamena "pit", vecer sa najebem jak trenky a cely vikend grcam, tak potom radsej ser na to
no poradim ti, kup si taku poriadnu vodku-taky vypalovak a daj si ale zo 3-4 tabletky a potom napis, ze ako bolo...teaiime sa
och, matka!
Ale srať na nejaké antibiotika, veď piatok automaticky znamená poriadne sa ožrať lebo je to tak strašne COOL !
Zapisujem si prílišnú liberálnosť do zápisníka rodičovských chýb ...
Boze ako mozes byt takato pribrzdena...
a fakt aj s @1 zabilo by ta jeden piatok bez chlastu v meste?:....ach boze,tato mladeez
@33 tiez suhlasim
Veď stačí taký pomyselný
a vyriesil som ho tak ze som si dal aj liek aj som pil ale nee tvrde len par(5-6)piv,ale myslim ze som uz pil aj tvrde po antibiotykach a nebolo mi nic...tym ta nechcem nahovarat aby si to robila a ser na ludi co pisu hovadiny