celkom by ma bavilo robiť tanec profesionalne, ale problem je že momentalne nechodim na tanečnu.chodila som na gymnastiku ked som bola mala 3 roky.myslite ze ak by som teraz opäť začala, môžem to robiť v buducnosti profesionalne ? (Ako nechcem rozbijat re
ja mám 14 a strašne by som sa chcela naučiť hrať na gitaru ale teraz sa pripravujem na monitor, takťe by som moc nemala čas... myslím, že by si to mohla skúsiť znovu, za to nič nedáš
ak ťa nepodporili dostatočne predchádzajúce komenty, tak sa pridám aj ja, najhoršia vec, ktorú môžeš spraviť, je premárnená príležitosť niečo skúsiť. skúsiť to v akomkoľvek stave, veku, schopnostiach. teraz máš príležitosť, tak sa nepozeraj na to, čo ak...to nerieš. niečo chceš, niečo sa ti páči, tak za tým choď...a nikdy to nebudeš ľutovať. teraz nie je neskoro, neskoro bude, keď budeš stará babka a nebudeš mať už príležitosť. takže go on, a všetci ti držíme palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov