EMO je "hitom"..v dnešnej dobe chce byt každe druhe dieta takzvanym EMOM ..jednym zo znakom emo čloweka su aj čierné vlasy.Ked kráčam po ulici každy sa díva na mna a mysli si že som Emo.Su čiernovlase babenky diskriminované??..Casto sa bojim vyjst na u
Nooo moja sestra má tiež čierne vlasy a oblieka sa do čiernej farby, lebo počúva gothic a ľudia po nej pokrikujú, že emo... To už je tak... Je to trápne!!! Proste debilom nevysvetlíš!!!
no az take strasne to zase nie je...pokial sa cela nenavlecies do cierneho, velmi malo ludi ta bude povazovat za emacku...
nemyslim si ze sa musis bat len preto, ze mas cierne vlasy a ak sa aj tak bojis, daj si ciapku alebo kapucnu...
Ja mam uz niekolko rokov piercing v pere... Teraz to prislo do mody a vsetci emaci to tak maju.. Ale, bohuzial, ja si ho kvoli tym chujom nevyberiem.. Aj ked ma to obcas poriadne *ebe...
nemusi byt EMO..ale vysvetli ostatnym....minule som šla po škole aa nwm prwwačik maly..na mna zakričal emo....neobliekam sa do čierneho no čierne nohavice mam ..
Ale tu ide o to, že EMO vykradlo všetky štýly!!! Už sa niekto oblečie do čierneho a hneď je EMO!!! Ach jaj.... To sú takí vykrádači.... Preboha ja toto vážne niekedy nepochopím....
ja uz sice teraz mam skor hnede, ale ked som mala cisto cierne, stale niekto mal problem s tym ze "emo".. ale ingorovala som to .. neviem co ine by na mne mohlo byt emo, lebo od toho mam skutocne velmi daleko + ani cela v ciernom som nechodila.. proste zopar ludom stacilo to, ze som mala len cierne vlasy a uz si mohli pokrikovat
moja kamoska ani len nema cierne vlasy len taze tmave mahagonove len si da ciernu bundu a arafatku a kazdy uz po nej krici ze emoo..hmm tak to uz je podla mna kusa chore
ja sa najviac kosim na tom, ako kazdy EMUje a pochybujem, ze sa najde vela takych, ktori vedia, co to vlastne znamena.. ofina, cierna farba, bla bla.. je to filozoficky smer, ale viac uz definicia z wiki:
´Emotivizmus (angl. emotive = vyvolávajúci emócie) je filozofický smer, etická teória vytvorená na základe logického pozitivizmu; podľa emotivizmu nie sú morálne výroky a termíny ani pravdivé, ani nepravdivé, nemajú kognitivny obsah, takže ich nemožno ani skúsenostne overovať. Význam morálnych výrokov a termínov tvoria mravné emócie. Emotivizmus sa rozšíril vo Spojenom kráľovstve, Rakúsku a USA v 20.-40. rokoch dvadsiateho storočia. Hlavnými predstaviteľmi sú: Ayer, Russell, Carnap, Reichenbach.´
s kamarátkou sme boli vonku pričom som mala tričko sepultura a na nohách steel-y a ona mala tričko korn , tuším a zastavili sa pri nás tri malé deti ohrdnuto na nás pozreli a povedali "no, zase další pojebaný emáci "
alee viete no .....ked pomaly nikto neweie čo je poriadne emo len pozrie aha henta ma čierne vlasy isto je emo....čo mam chodit s nalepkou na čele open_mouth:OZOR NIESOM EMO!LEN SA TAK TVARIM...hm??..
na mňa dokonca raz nejaká soplaňa vravela kvoli ofine že som emo pritom ju nemám absolútne takú "emácku" a už vôbec nie extrémne mastnú ale do postupna a vlasy mám síce nafarbené na tmavú hnedú ale ajtak si vačšina ludí myslí že mám čierne vlasy...no vyzerám ja jak emo?
Ja zazivam presne toto iste a priznavam si ze mozno vyzeram jaq EMO ale niesom ale ze by som sa za to bala ist von... to nie vykasli sa na tych co maju s tym problem A W ZIADNOM PRIPADE SA NEODFARBUJ!!!! ciernovlasky su inteligentne a cierne vlasy su pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nemyslim si ze sa musis bat len preto, ze mas cierne vlasy a ak sa aj tak bojis, daj si ciapku alebo kapucnu...
´Emotivizmus (angl. emotive = vyvolávajúci emócie) je filozofický smer, etická teória vytvorená na základe logického pozitivizmu; podľa emotivizmu nie sú morálne výroky a termíny ani pravdivé, ani nepravdivé, nemajú kognitivny obsah, takže ich nemožno ani skúsenostne overovať. Význam morálnych výrokov a termínov tvoria mravné emócie. Emotivizmus sa rozšíril vo Spojenom kráľovstve, Rakúsku a USA v 20.-40. rokoch dvadsiateho storočia. Hlavnými predstaviteľmi sú: Ayer, Russell, Carnap, Reichenbach.´
to ste ani nevedeli decka, vsak?