Je niečo o čom snívate ale viete že sa to nikdy nesplní /poprosím žiadne komenty typu Nikdy ma nebude mať rada, Nevezmú ma na vysokú školu.../. Niečo naozaj nesplniteľné, napr. prechádzať sa po Mesiaci... ?
nájsť nejakú posrate vzácnu nenájditeľnú pamiatku/predmet alebo oblasť, niečo objaviť,.... niežeby to bolo nesplniteľné, lebo podľa mňa je, len je to mrzutá pravdepodobnosť že sa to podarí práve mne
Osobne si myslim, ze sa mi skor splni to, ze budem miliardarom ako moj najvacsi sen - mat nadhernu cinsku priatelku. Takze to je asi taky dost nesplnitelny sen.
Chcel by som vediet lietat ..alebo este lepsie, vediet utekat rychlejsie ako formula... tak, ze by som prebehol XY kilometrov bez unavy alebo zadychania..
@alpanu mám 13 takže moje vedomosti asi niesú ničím výnimočným A do všetkých katasrofických filmov bola stále zatiahnutá NASA, tak som ju brala akoby za slávnejšiu
liéééétať by som strašne chcela, a okrem toho precestovať za cca 100€ celú Kolumbiu a Čile plus pobrežie Španielska, na zahodenie by nebola ani vlastná celosvetovo známa kapela, manžel miliardár a schopnosť čarovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
good one konečne niekto úprimný
a samozrejme žiť s ním až kým nepomrieme...
nesplnitelné...
a mne sa tu hodí aj to - nikdy ma nebude mať rád