Preco vzdy uplne spaty alebo priemerne baby musia mat tych najvacsich jebacov? A po nas peknych idu iba ti blbeckovia...ak aj nahodou obcas nejaky jebac tak o nic viac nez sex im nejde... :/
som spata a chlapa nemam a ani som nemala ale kladiem si otazku ze preco docerta tie pekne baby maju pekynch chalanov a okolo nas skaredsich sa tocia len taky z ktoryhc mi ej jedine zle
Prvá vec neškatuľkoval by som! A potom ďalšia vec keď je baba fakt pekná, tak taký priemerný inteligentný chalan sa jej väčšinou zlakne buď sa hanbí alebo si povie že určite je nejaká k--- alebo určite je na peniaze a tým pádom sa o nič ani nepokúsi... Odvážia sa väčšinou len sebavedomí trtkovia s vyholenými hlavami
A veď ja náhodou idem aj po pekných, len trochu selektujem. Ale aj tak by som nebol dobrá partia, pretože horeopísaná činnosť nie je nič pre mňa. Asi aj preto si vyberám. A tiež preto, že sexmachina nie je mysliaci tvor.
dalsia povrchna sliepka, co? v prvom rade vo vztahu nejde o to ako clovek vyzera ale co ma v hlave a aky je, tak sa nad tym zamysli, ze darmo mozes vyzerat jak miss storocia ked v hlave budes mat nasrate, jasne ze po tebe pojdu iba blbeckovia ktorym ide o to jednine...aj by som ti este nieco povedala ale nechcem dostat ban...
@0 nieco take podobne si vravim aj ja....ale naopak...... a abych pravdu povedal tak vela chalanu mysli len na seeeeex ...... doprdele sak vztah neni len o sexe.... sex je len taky doplnok (bonus )...ale niektori si to neuvedomuju
no vidim ze tupci tu nicomu nechapu cest vynimkam...chcem iba chlapa ktory by si ma naozaj zasluzil aj svojim spravanim... nechpem preco ked je baba pekna automaticky je jebnuta sliepka sa zobudte zavistlivci zakomplexoovani
tu nik netvrdi ze pekna baba je automaticky je.nuta sliepka, ale ty svojim vystupom tak posobis a sorry to co je za vyraz ze spaty alebo priemerny baby? to co tm chces ako povedat? kazdy clovek je svojim sposobom pekny, a ak sa niekto tebe zda skaredy pre druheho moze byt krasny...
HEEJ neodsudzujte hned ludia !!! Možno to nepovedala veľmi pekne ale sám mám kamarátku ktorá je presným idolom väčšiny chlapov a hlavne je inteligentná a doteraz nemala žiadneho chalana pritom každý sa otáča kto ju vidí, inteligentní chalani sa boja na ňu pozrieť a vtierajú k nej len samé tupé hovadá... Takto to naozaj chodí, tiež to súvisí s chlapským egom, málokto si chce pripustiť odmietnutie preto rúbu nižšie ako sa hovorí...
Dobredu sa ospravedlňujem za to, čo napíšem, ale doteraz som stretla asi 2-3 chalanov dokopy, ktorí boli fakt takí, že babu neposudzovali len podľa zovňajška, ale aj podľa povahy, a toho, čo má v hlave. Zvyšok pozrie, a hneď odsúdi.
Neškatuľkujem, asi len ja mám smolu na spoločnosť takých ...
A tiež vidím všade okolo seba len pekné baby s dokonalým životom
@0 ja sa tiez cudujem, ze ta nikto nechce.. ved uz len z tvojho prejavu vyplýva, že svojou osobnostou, skromnostou , vyberaným slovnikom a akousi pokorou musis popliest hlavu kazdemu chlalanovi .
To či si pekná musia posúdiť iní nie ty,to či si inteligentná musia tiež posúdiť iní pretože by si na Slovensku nestretla ani škaredú ani hlúpu presne tak ako v base sedia len nevinní.
moj nazor je taky fiflenky si hladaju manekinov ,,, krasky krasavcov,,, priemerne priemernych ,,, spatne spatnych,,,pokial v tom nehraju rolu peniaze alebo nieco ine D....a ja napr priemerny chlapec som nikdy nemal na dlsi vztach nejaku extra krasku
tu by som vôbec nezovšeobecňovala pretože nie je žiadne pravidlo podla ktorého by vonkajšia krása nejak súvisela s inteligenciou... a kým si to neuvedomíte, tak nemá význam sa do niečoho hrnúť... a navyše krása je relatívny pojem... takže tu neriešte hovadiny
skrátka každý človek očakáva od vzťahu niečo iné a podla toho sa zariadi...
omg... no kazdí je svojim sposobom pekny,ale ty si vynimka,TA NAJKRAJSIA ...kks MAM dost a to uz mas 19 rokov,ale.............a takto by som ludi neposudzovala.. a necudujem sa ze nikoho ani nemas...
@smichi musim odporovt...priemerny inteligentny chalan...hmm..podla mna taky maju vzdy na viac a najdu si niekoho....pretoze aspon v hlave nieco maju..su inteligentny ...a to s tou babou tiez sa da odporovat lebo si ju uz mal holt ano bol rozchod ale zistil si ze taka normalna baba existuje a moze ta mat rada...tak co brani v tom aby si zacal hladat dalsiu ? ...a emacenie je to najhorsie co mozes teraz spravit
nespravodlivé? možno nevieš zaujať inak ako svojím výzorom a nie všeci chlapi (ktorý sú fakt "jebaci") chcú babu s vydutou hlavičkou a necítim sa špata a nechcem mať ani "jebača", radšej normálneho.. ako iba pekne vyzerajúceho.. ozaj a možno ťa nechcú pretože ich nazývaš jebáčmi . ani mne by sa nepáčilo byť pekných chlapom, aby mi hovoríli : hej ty jebáč...
Konkretne z toho v prvom prispevku napisala ze "jebaci chodia so spatnymi" "nam krasnym ostanu iba holohlavi"
Z toho jasne vyplyva ze vsetky baby su rozdelene medzi tieto dve skupiny (no mozno by sa dalo uvazovat o priemerne vyzerajucich dievcatach, ale nechcem to pytvat do detailov)
@0@Dracyca Podľa mňa sa stačí pozrieť na to ako sa vyjadruješ. Čo to je za výraz "jebac"?
Napadlo ti niekedy že chalani niesu len "blbeckovia" a "jebaci"? a napadlo ti niekedy že si chalani na vzťah nevyberajú dievčatá na základe vzhľadu? Si prečítaj: » www.birdz.sk/forum/co-ocakav... a ak si myslíš že nie si blbá tak sa najprv zamysli nad tým čo vlastne chceš. Chceš chalana ktorý nebude povrchný ale ty sama si povrchná. V 95% prípadoch ak chceš aby sa zmenil pohľad ľudí na teba sa musíš zmeniť sama.
@0@Dracyca Podľa mňa sa stačí pozrieť na to ako sa vyjadruješ. Čo to je za výraz "jebac"?
Napadlo ti niekedy že chalani niesu len "blbeckovia" a "jebaci"? a napadlo ti niekedy že si chalani na vzťah nevyberajú dievčatá na základe vzhľadu? Si prečítaj: » www.birdz.sk/forum/co-ocakav... a ak si myslíš že nie si blbá tak sa najprv zamysli nad tým čo vlastne chceš. Chceš chalana ktorý nebude povrchný ale ty sama si povrchná. V 95% prípadoch ak chceš aby sa zmenil pohľad ľudí na seba sa musíš zmeniť sama.
Pretože našťastie niektorí chlapi majú aj rozum a dajú prednosť nie tak dokonalému zovňajšku ale s väčšou vnútornou hodnotou, ako krásnej fasáde a ničomu vo vnútry.
Moja zlata Alenka z rise divov, ked si jak skulaty Omegos a hladas s pokazenym GPSkom. Sedis doma na zadku a pozeras do PC jak vitriolovy maharadza Radasamam. A pustas reci jak oplevadlo, tak sa nediv sfetovana vila Amalia, ze princ Bajaja na bilom koni neni.
fascinujuce ako perfektne myslena otazka vyjadrena v nespravnom kontexte dokaze jeho zakladatela pochovat pod ciernu zem
1. keby si to nenapisala takym povrchnym stylom a nedalo to do temy "co ma nasralo" tak by si sa mozno dockala aj normalnej odpovede
2.suhlasim s Martin182....velmi dobre a trefne povedane....na velmi pekne baby si trufnu len chalani ktory nemaju problem s odmietnutim pretoze to ich sebavedomie doslova povedane "nepochova" pricom na nejakeho priemerneho chalana ktory nemal vela dobrych skusenosti by to velmi dobry dopad nemalo a preto to radsej neskusa...ja som toho velmi dobry priklad....musim uznat, ze v istom aspekte v tomto maju velmi pritazlive baby troska smolu....."poznas jednu, poznas ich vsetky"....preto to niektori beru tak, ze ak je jedna taka tak druha nebude ina...
3. ludia sa nerozdeluju na peknych a skaredych....kazdy vnimame toho druheho inak, to co sa paci tebe sa nemusi pacit inemu
4. bez urazky, ale tymto komentarom si o sebe teda vela neprezradila a o svojej inteligencii uz vobec nie....normalna baba by sa s takymto niecim potrapila vo svojich myslienkach a nehadzala to na trapne forum cakajuc ze s nou bude kazdy vo vsetkom suhlasit.....ja osobne sa za pekneho nepovazujem a pritom som dobry, slusny chlapec...sportujem, pracujem, som priatelsky a stazujem, ze pekne baby idu iba na vyholene hovada a ja ostavam na ocot??? NIE!!!.....tu sa odpovedi nedockas a utechy uz vobec nie...
5. kamosi sa z toho furt smeju , ale ja stale tvrdim "co z peknej misky ak je prazdna".....fyzicka pritazlivost je svojim sposobom tiez dolezita, chemia musi fungovat, niet o com diskutovat, ale ver mi, ze ziaden normalny chalan ktory chce nejaky seriozny vztah a nie len obycajnu povrchnu trtkacku nechce ziaden pipine robit stewarda po meste.....
Milujem to ked ludia vravia, ze pekne baby chodia so zebrakmi a znova naopak....uz sa neviem dockat jak budem tym zebrakom vo vztahu ak si najde nejaku peknu priatelku.....skatulkovaniu sa clovek nevyhne.....bud bude chalan vo vztahu tym zebrakom abo jebacom alebo bude baba tou spatou alebo krasavicou ktora pojde po peniazoch....
Obvykle sa vravi, ze ludia by sa mali naucit v cloveku hladat to dobre....my slovaci hladame sposoby jak najst na kazdeho dobreho co len trocha spiny .....
Možno tie špaty majú viac mozgového tkaniva ako tie krásne . @Dracyca ako si to povedala /po nas peknych/ ,čo vieš možno si pre mužov taka špata ,že radšej idu za menšími špatami
po prve je ubohe nejaku babu nazvat "spatou" a po druhe je ubohe mysliet si o sebe ze som neviem aka nadherna a ma mi patrit cely svet..je to tak preto, ze to tak ma byt...ja sa ani necudujem Bohu ze ti nedopraje lasku ked sa takto povrchne spravas...mas to co chces...zacni si vazit ine hodnoty na ludoch a uvidis ze sa to zmeni...
nie si ty tak nahodou trochu dokonala? nehnevaj sa, ale pises o sebe vazne dost narcisticky. nevracim, ze nemozes byt pekna a mudra alebo aspon nie blba, ale trosku skromnosti nezaskodi. mozno aj to je ten problem..
Krása nieje len vonkajšia Ak je dievča super vo vnútri, nemusí byť ani taká pekná, aby si ma získala A zas pekné dievčatá sú si väčšinou vedomé, že sú pekné a potom sa aj tak správajú a majú väčšie nároky a podobne...
Nemyslím si, že priemerne vyzerajúci chlapec, ktorý sa dokáže reálne zhodnotiť, by mal problém po odmietnutí pekným dievčaťom. Teda, ak o sebe vie, že je priemerne pekný, a náhodou to s peknou nevyjde, môže si pokojne povedať, že zarúbal vysoko a že musí loviť v revíre adekvátnych typov. Ale myslím, že to môže opäť skúsiť aj na peknú. Navyše, človek, ktorý sa dokáže zhodnotiť, má upratané priority, preto môže brať neúspech u krajšej rovnako, ako neúspech u škaredšej, pretože všeobecný model krásy neexituje. Ak by náhodu niekto nevedel...
@103 haha dobre povedane......ja si tiez myslim, ze to nemoze byt jej skutocny vek....ak hej tak sa pripajam do grupy odvazlivcov a zozerem kefu ked ma 19....DROTENU!!!
@radiophonic dobre ale to beres do uvahy priemerneho chalana ktory si o sebe mysli, ze nevyzera zle, ale ak vezmeme do uvahy chalana ktory si o sebe nemysli, ze je pekny, ma sklony k sebapodcenovaniu a neveri si tak ako potom....suhlasim, ze vseobecny model krasy neexistuje, ale pre cloveka ktory si neveri a navyse bol viackrat odmietnuty je to tazsie ako pre cloveka ktory pozna svoje kvality a obcasne odmietnutie ho neznici....je to vsetko vec psychiky a bohuzial niekoho je ovela silnejsia nez druheho a preto mu brani roznymi bludmi z predchadzajucich zlych skusenosti skusit to znova pretoze predpoklada, ze ani v tomto pripade tomu nebude inak ako predtym...
mozno to tu uz zaznelo nechce sa mi hladat ale vacsina chlapov a aj tych krasavcov ma pred peknymi+mudrymi a schopnymi zenami zenami vacsi respekt
tiez mam vela takychto kamaratiek ktore to s chlapmi nemaju moc lahke ale aspon pochopili ze radsej si budu uzivat a viac neriesit nez by sa stale mali trapit kvoli tymto vztahom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
114 komentov
Lenže to nebožiatko má tu smolu, že ju nechcú ani tí, ktorým ide o to jediné. Veď práve toho sa tu dožaduje, preto tu rumázga.
Nie každá pekná baba je sliepka, ale ty si. Ty si nezaslúžiš žiadneho muža. Predsa muži chcú ženy a nie vtáctvo nebeské.
Neškatuľkujem, asi len ja mám smolu na spoločnosť takých ...
A tiež vidím všade okolo seba len pekné baby s dokonalým životom
som zvedavá,ako sa slečna dračica obháji
Preco?
Lebo jebaci maju spaty
a vyholene hlavy maju tie krasky.
Takze nic nezostane pre mna
Asi by som si mal poemacit zily
skrátka každý človek očakáva od vzťahu niečo iné a podla toho sa zariadi...
... a vidím v nej aj odpoveď na tvoje filozofické otázky
Pekné ženy sú iba na ukážku aby sa mohli pochváliť.
A ked podvedú špatu tak sa doma nič nedeje ešte ho aj poľutuje a navarí dobrú večeru.
A blbečkom je to jedno čo balia, ja si myslím že to nerozoznajú ale pokúšajú sa na všetky strany...
takze este raz:
pica?
loool
chyba je vasom televiznom primaci
Konkretne z toho v prvom prispevku napisala ze "jebaci chodia so spatnymi" "nam krasnym ostanu iba holohlavi"
Z toho jasne vyplyva ze vsetky baby su rozdelene medzi tieto dve skupiny (no mozno by sa dalo uvazovat o priemerne vyzerajucich dievcatach, ale nechcem to pytvat do detailov)
a ak si myslíš že nie si blbá tak sa najprv zamysli nad tým čo vlastne chceš. Chceš chalana ktorý nebude povrchný ale ty sama si povrchná. V 95% prípadoch ak chceš aby sa zmenil pohľad ľudí na teba sa musíš zmeniť sama.
Napadlo ti niekedy že chalani niesu len "blbeckovia" a "jebaci"? a napadlo ti niekedy že si chalani na vzťah nevyberajú dievčatá na základe vzhľadu? Si prečítaj: » www.birdz.sk/forum/co-ocakav...
a ak si myslíš že nie si blbá tak sa najprv zamysli nad tým čo vlastne chceš. Chceš chalana ktorý nebude povrchný ale ty sama si povrchná. V 95% prípadoch ak chceš aby sa zmenil pohľad ľudí na seba sa musíš zmeniť sama.
Pretože našťastie niektorí chlapi majú aj rozum a dajú prednosť nie tak dokonalému zovňajšku ale s väčšou vnútornou hodnotou, ako krásnej fasáde a ničomu vo vnútry.
1. keby si to nenapisala takym povrchnym stylom a nedalo to do temy "co ma nasralo" tak by si sa mozno dockala aj normalnej odpovede
2.suhlasim s Martin182....velmi dobre a trefne povedane....na velmi pekne baby si trufnu len chalani ktory nemaju problem s odmietnutim pretoze to ich sebavedomie doslova povedane "nepochova" pricom na nejakeho priemerneho chalana ktory nemal vela dobrych skusenosti by to velmi dobry dopad nemalo a preto to radsej neskusa...ja som toho velmi dobry priklad....musim uznat, ze v istom aspekte v tomto maju velmi pritazlive baby troska smolu....."poznas jednu, poznas ich vsetky"....preto to niektori beru tak, ze ak je jedna taka tak druha nebude ina...
3. ludia sa nerozdeluju na peknych a skaredych....kazdy vnimame toho druheho inak, to co sa paci tebe sa nemusi pacit inemu
4. bez urazky, ale tymto komentarom si o sebe teda vela neprezradila a o svojej inteligencii uz vobec nie....normalna baba by sa s takymto niecim potrapila vo svojich myslienkach a nehadzala to na trapne forum cakajuc ze s nou bude kazdy vo vsetkom suhlasit.....ja osobne sa za pekneho nepovazujem a pritom som dobry, slusny chlapec...sportujem, pracujem, som priatelsky a stazujem, ze pekne baby idu iba na vyholene hovada a ja ostavam na ocot??? NIE!!!.....tu sa odpovedi nedockas a utechy uz vobec nie...
5. kamosi sa z toho furt smeju , ale ja stale tvrdim "co z peknej misky ak je prazdna".....fyzicka pritazlivost je svojim sposobom tiez dolezita, chemia musi fungovat, niet o com diskutovat, ale ver mi, ze ziaden normalny chalan ktory chce nejaky seriozny vztah a nie len obycajnu povrchnu trtkacku nechce ziaden pipine robit stewarda po meste.....
Milujem to ked ludia vravia, ze pekne baby chodia so zebrakmi a znova naopak....uz sa neviem dockat jak budem tym zebrakom vo vztahu ak si najde nejaku peknu priatelku.....skatulkovaniu sa clovek nevyhne.....bud bude chalan vo vztahu tym zebrakom abo jebacom alebo bude baba tou spatou alebo krasavicou ktora pojde po peniazoch....
Obvykle sa vravi, ze ludia by sa mali naucit v cloveku hladat to dobre....my slovaci hladame sposoby jak najst na kazdeho dobreho co len trocha spiny .....
lebo ak by som sa zane vydal tak šatiť by som ich teda necel a to kilo gitu na tych tvárach sami tiež nepáči
nezavidim....
Nemyslím si, že priemerne vyzerajúci chlapec, ktorý sa dokáže reálne zhodnotiť, by mal problém po odmietnutí pekným dievčaťom. Teda, ak o sebe vie, že je priemerne pekný, a náhodou to s peknou nevyjde, môže si pokojne povedať, že zarúbal vysoko a že musí loviť v revíre adekvátnych typov. Ale myslím, že to môže opäť skúsiť aj na peknú. Navyše, človek, ktorý sa dokáže zhodnotiť, má upratané priority, preto môže brať neúspech u krajšej rovnako, ako neúspech u škaredšej, pretože všeobecný model krásy neexituje. Ak by náhodu niekto nevedel...
Zelam vela stastia s hladanim jebaca ale potom nelez na Pokec pisat a vyplakavat ze muzi su svine ked sa na teba vysere !
Ked zistis co je skutocne dolezite ( nikdy ) tak prid naspat na BIRDZ
A este by som chcel vedet ako taky "blbecek" vyzera ??
TY ked mas 19 tak zozerem svoju NOKIU , vyserem SAMSUNG a zavolam ti z neho ze som sa mylil
@radiophonic dobre ale to beres do uvahy priemerneho chalana ktory si o sebe mysli, ze nevyzera zle, ale ak vezmeme do uvahy chalana ktory si o sebe nemysli, ze je pekny, ma sklony k sebapodcenovaniu a neveri si tak ako potom....suhlasim, ze vseobecny model krasy neexistuje, ale pre cloveka ktory si neveri a navyse bol viackrat odmietnuty je to tazsie ako pre cloveka ktory pozna svoje kvality a obcasne odmietnutie ho neznici....je to vsetko vec psychiky a bohuzial niekoho je ovela silnejsia nez druheho a preto mu brani roznymi bludmi z predchadzajucich zlych skusenosti skusit to znova pretoze predpoklada, ze ani v tomto pripade tomu nebude inak ako predtym...
a k téme: lebo čuduj sa svete chlapom nejde len o to ako baba vyzerá...dievča musí mať aj niečo v hlave
tiez mam vela takychto kamaratiek ktore to s chlapmi nemaju moc lahke ale aspon pochopili ze radsej si budu uzivat a viac neriesit nez by sa stale mali trapit kvoli tymto vztahom
Pekne chcu jebacov , tie normalne chcu normalnych ale myslia si ze taky neexistuju prave pre to skatulkovanie , je to zacarovany kruh .
P.S. si krava , DOVI , vela stastia a ked uz budes mat OP tak sa ozvi