Nespravodlivé hodnotenie na výške, oplatí sa sťažovať?
Ahojte, zaujímalo by ma, či sa na výške oplatí sťažovať ak je viac ľudí nespokojných s výsledkom skúšok, pričom obsah učiva bol dostatočný na dobrú známku (učivo z prednášok, knihy neboli).
Viacero ľudí napísalo fakt všetko, čo bolo v otázke a niek
podľa mna nie.. toto sa deje všade, bohužial také sú slovenské vysoké školy, .. už to nie je stredná škola kde to nažaluješ rodičom, riaditeľovi a píšeš komisionálky alebo čo.. tam ti to nijako neprejde, viac škody než úžitku.. zvykni si že na VS je profesor boh a ako on povie, tak aj bude... bohuzial
na vejške môžeš napísať aj do bodky presne všetko čo k daným otázkam treba... ale jednoducho keď skúšajúci vstane ráno s tým, že nechá prejsť minimum ľudí (poprípade nikoho) tak sa môžeš narezať aj na pyramídky a tú skúšku nespravíš
Ja si myslím, že sa neoplatí sťažovať sa na základe hromadnej nespokojnosti. Objektivita chyby zo strany profáka predsa nespočíva v tom, že spravil veľa chýb...Ak spravil chybu a si si vedomá toho, že máš právo na opravu, môžeš si to ísť vydiskutovať, ale rozhodne neargumentuj: ,,Drvivá väčšina je nespokojná." Jedná sa o teba, takže toto nie je fér. Povedz, čo si mala podľa teba dobre a spýtaj sa, či je možné to opraviť. Keď je čestný profák, opraví to zas a dobre. Ak nie, je to sviňa a budeš vedieť, že ide len o tvoje vedomosti a nie o známku. Rozhodne to skús. Čo keď si len myslíš, že si nespravodlivo ohodnotená a v skutočnosti si bola hlúpa a mrzí ťa, že si sa nepripravila tak dobre ako to mizivé percento, ktoré bolo ohodnotené skvelo?
ak si myslíš že si bola hodnotená nesprávne domáhaj sa vysvetlenia, prehodnotenia známky alebo preskúšania...ale po osobnej skúsenosti viem že skúšajúci sa ťa potom budú snažiť zničiť...je to hnus a zberba...
Šanca na úspech je mala a do konca skúškového bude jednoduchšie ísť na ďalšie termíny. U nás na škole sa po semestri robia dotazníky k predmetom tak tam môžeme písať kritiku. Oni to potom vyhodnocujú a môžu si na to z vedenia fakulty posvietiť.
Pozri, aj ked dostanes komisiu s ludi, ktori TEBA nepoznaju a teda by mali byt objektivni, tak nebudu. Nikdy. Lebo sice nepoznaju teba, ale poznaju profaka co ta uci a sami preto sebe nepojdu...
človek by povedal po prečítaní tejto témy , že všetci profesori sú nejaké monštrá, neviem kde študujete ale ja sa teda nemôžem sťažovať, u nás to je v poho
nerob to drzým spôsobom, ale príď za ním, že si zvedavá na písomku a aj jeho názor k nej, že čo bolo dobré, čo bolo zlé, taktným a priateľským spôsobom ku otázkam niečo povedať, ak budete ich prechádzať, o známke ani muk, ani že si nespokojná občas to môže takýmto spôsobom aj zlepšiť na vysokej si docenti vážia záujem a ak ho prejavíš tak sú ústretovejší o dosť. Preto raz za 3 týždne zájdem už počas semestra na konzultácie k ním, aby ma poznali a neškodili podľa možnosti. oni vedia oceniť aj snahu a vážia si to ako som písal.
ja som jednému nemenovanému (doc.Šimanský) odpovedal presne na všetky otázky podľa jeho vlastných skrípt ktoré v ten rok vydal a mal som 68 / 100, čiže ledva na E :/ a je to dosť bežné takéto veci ...
toto iste sa stalo aj mne,mame jednu babičku,ktorá hodnotí ako sa jej chce,a naschval mi dala o jeden bod menej,nez som mal mat,aby som išiel na opravny. Bohužial,čo z toho,ked ma babička komplexy a problemy s hlavou,a este aj kričí po nas,co nie je normalne... Ale kedmi tu skusku neda druhykrat,už to budem inac riesiť...
A testy opravuje s ceruzkou,a ked vidi,že maš napisany test tesne,vygumuje ti bod, a da o jeden menej
to isté som zažila nedávno,keď som sa na najhoršiu skúšku z bakalára(vraj) naučila celé skriptá,všetky príklady,zbierky,ešte aj všetko navyše čo bolo dostupné a nakoniec ..F keď som sa na to bola opýtať,docent tvrdil,že moje odpovede boli nedostatočné .Argumentovala som,že to je doslova čo je v skriptách a čo odpovedal? " nuž mali ste si z tých pár viet domyslieť aj tých 15 ďalší.." spravodlivosť neexistuje,treba skúšať...
heh, isto, poznam... Viem vsetko, len krivda mala... Keby si mala predmet XXX , tam ujo B mal dve kôpky E a FX, ste sli 3x na termin a vzdy dufali ze vasa stastna kopka bude za E .
Vo stvrtok som mal skusku, pisomny priklad na 99%, ustny dve teor otazky, napisal som dva papiere z oboch stran a vydalo len na B, som bol nastvany, ale nakoniec na intrkau som zistil kde som mal medzery.
To ze napises "vsetko" zo skript alebo prednasok je nepodstatne, podstatna je uroven a ako tomu ty sama chapes.
Dievcence na elektrike, napisali o tom vsetko, ujo sa ich spytal iba na dve veci " ako to funguje a kde sa to da pouzit" , hadaj kolko z nich preslo...
"Vo stvrtok som mal skusku, pisomny priklad na 99%, ustny dve teor otazky, napisal som dva papiere z oboch stran a vydalo len na B, som bol nastvany, ale nakoniec na intrkau som zistil kde som mal medzery."
ty kkt o vsetky styri steny by som sa ojebal asi ze nemam A ale len B
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Však to sa deje aj na katolíckej,tak je jasné,že to bude aj na " normálnej " a nezmeníš to a nepomôžeš si ...
A testy opravuje s ceruzkou,a ked vidi,že maš napisany test tesne,vygumuje ti bod, a da o jeden menej
Vo stvrtok som mal skusku, pisomny priklad na 99%, ustny dve teor otazky, napisal som dva papiere z oboch stran a vydalo len na B, som bol nastvany, ale nakoniec na intrkau som zistil kde som mal medzery.
To ze napises "vsetko" zo skript alebo prednasok je nepodstatne, podstatna je uroven a ako tomu ty sama chapes.
Dievcence na elektrike, napisali o tom vsetko, ujo sa ich spytal iba na dve veci " ako to funguje a kde sa to da pouzit" , hadaj kolko z nich preslo...
ty kkt o vsetky styri steny by som sa ojebal asi ze nemam A ale len B