Mám spolužiačku, ktorá je dvojkárka. Myslím v 5. ročníku dostala na vysvedčku jednu trojku. Len pre tú jedinú trojku neišla s rodičmi do Maďarska na výlet, ako trest. Jej brat o rok nato mal až štyry trojky a jeho do Maďarska na ďalší výlet zobrali. Keď s
Ako nechapem tych jej rodicov .. Ak si aj privykli na lepsie znamky a zrazu mala 3 fajn,ale aj tak sa mi to zda uplne nepochopitelne.. z ich strany je to nerozumne.. sice som z hladiska tiez dieta svojich rodicov,ale taketo tresty nikdy u nas doma neboli zauzivane hoci sa tiez dobre ucim ..( ehm .. ) hehe.. Nehovorim to preto, ze som tiez skolopovinna .. Ked tak zla (horsia znamka ako dostava..) padne uz tak aspon napomenutie,alebo aspon " nabuduce to bude lepsie, viac sa snaz .. " atd ... Nuz. rodicov si nikto nevybera .... mozno ju tak chceli prinutit aby sa lepsie este ucila alebo co... hm
A co je na tom take nepochopitelne? 5. rocnik a 9. je troska rozdiel. A o strednej ani nehovorim, lol sak cim si starsia tym su na teba kladene vacsie naroky a nie kazdy sa s nimi dokaze popasovat..
súhlasím s mayom, na konci deviny ti môže byt jedno, aké más známky, len aby si prešla.
Ale k tým rodičom, mohli zobrat aj tú tvoju spolužiačku, aj keby má rovno 4. Lebo ona sa ešte snaží a oni ju nechajú doma. Ale podla mna to mysleli tak, že je na taký výlet malá a vôbec tam nešlo o známky. Ale neviem, nepoznám ich osobne.
je to udel deti...ze nechapeme rodicom nech sa na to povznesie ved bude aj horsie ta ma ine problemy teeda..a este je mala tak naco ma chodit do madarska nech sa s barbinami hra>|
Presne tak VB. Neni o com. No a ja osobne by som rodicom podakoval keby ma nebrali medzi madarov Mam ich dost uz na slovensku, neviem co by som s nimi robil este tam
Jedine ze by sa moj tatko volal slota to by som s nim isol
ale no tak ludia pre rodicov neni nikdy nic dobre ani keby ste sa pretrhli od ucenia vzdy budu chciet od vas nieco viac...skoda reci o tom...hehe ti rodicia by sa mali pozriet na seba ked chodili do skoly
Vy to dievča vôbedz mepoznáte a rozprávate tu niektorí úplne odveci. Nemohla som sa zdržať tohto komentárú. Rodičia su voči nej úplne nespravodlivý...má to fakt ťažké...
ked budes deviatacka, pochopis...rovnako ako aj tvoja kamaratka a ked potom prejdes na strednu...tak pochopis este viac...neskor, na vyske ti bude cudne ze si to vlastne nechapala...a ked budes mat deti, budes im to vysvetlovat a oni nebudu chapat...tak im mozes povedat to co som ti povedal teraz ja a ak budu rozumne tak pockaju a pochopia ...
Teraz som osmačka a k deviatke je fakt blízko..... vysvdčko sa na stredných berie takysto ako z piateho ročníka..... a teraz to chudák dievča má kóópec nešťastia... má dokopy len dve kamarátky mňa a tú z komentára 16, má ešte jednu ale aj ona aj ja si myslíme že ona je k nej len vtedy dobrá keď dačo od nej chce.... a ordičia ju doma úplne ignorujú.... a brat ju zase bije.... a tie kamarátky to všetko koli jednému klamstvu... že vraj si to na škole prírode robila a kamošky to videli... ale to nie je pravda... a má dosť prísnych rodičov.... na ňu stále len kydajú keď ju najviac treba pozdvihnúť lebo oni o tej ohováračke vedia a jej brata zase chvália a je pre nich miláčik rodiny... má dosť debilný život, ktorý sa je dokázal takto zrútiť za pár mesiacov.... Možno sa vám to nezdá že je to až tak veľký problém, ale to že sa cíti že ju dokopy majú dvaja ľudia na svete radi... viem že nie sme to len my dve ale ona sa tak cíti.... aspoň mne to tak povedala... a o tom klamstve vie celá škola takže.... A mne sa aj tak nezdá spravodlivé, že nemohla ísť do Maďarska na ktoré sa každý rok teší a musela tŕpnuť u starej mamy....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A co je na tom take nepochopitelne? 5. rocnik a 9. je troska rozdiel. A o strednej ani nehovorim, lol sak cim si starsia tym su na teba kladene vacsie naroky a nie kazdy sa s nimi dokaze popasovat..
Fakt naozaj uz aj ja si tu hranicu posuvam nizsie. Ach deti kedy budete taky mudry ako za nasich cias?
Ale k tým rodičom, mohli zobrat aj tú tvoju spolužiačku, aj keby má rovno 4. Lebo ona sa ešte snaží a oni ju nechajú doma. Ale podla mna to mysleli tak, že je na taký výlet malá a vôbec tam nešlo o známky. Ale neviem, nepoznám ich osobne.
Jedine ze by sa moj tatko volal slota to by som s nim isol