Minuly rok (cez prazdniny) som zacala chodit s jednym chalanom z nasej skoly.bola som stastna ako nikdy predtym pretoze to bola moja prva velka laska.chodievali sme spolu casto von,skoro kazdy den.o mesiac na to sme o sebe nic nevedeli obaja sme sli vlast
Ak ma wypocty neklamu, mas 13 (mas to w profile) a v 2005 si isla do osmej triedy, cize teraz (rok 2007) uz musis byt prwacka.. Mmm newedel som ze na strednu sa chodi w trinastich
A teraz k problemu.. Ked je raz njekto debil tak ho nezmenis, poznam to z wlastnej skusenosti =D takze najlepsie bude ked nanho zabudnes..
No hlava s ami trošku zajrútila, keď som to čítala. Coca Colla napísala pravdu a ani podľa mňa to nie je láska. Možno ťa riťahuje, možno chceš mať nejakého chlapca, možno so sebou necháš kývať, ale určite to nie je láska a dôvod prečo ho necheš stratiť, vieš len ty sama. Skús si uvedomiť, čo je láska ( hoci sa to ťažko definuje ) a uvidíš, čo k nemu cítiš. V takomto veku a takto sa trápiť s chalpcami, pfff. Holka, daj si pohov.
mno thak som sa zasmial ..vysledok jasny-telenovela...ale nie hocijaka,tho je telenovela pre trinastrocnych, ak tho kuknu mladsi, budu mat pokazeny zivot, aj starsi, hrozi zadusenie smiechom abo nejaky infarkt, kedze sa budu rehotat a nebudu dychat....prepac, ale som chalan a otvorene hovorim NIE JE to LASKA, tho je nejaky pubertou hadzany magor...ak then magor vobec jestvuje hehe...mnoo a thy si pises dennicek? vies...ja si nezapamatam svoj datum narodenia a ty tham vypises setko, dobre ze neee aj cas kedy ste sa rozisli a kedy dali dokopy och a napis aj cez ktoru prestavku sa na teba pozrel, ktoru neee haha...papa a zabudni na neho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A teraz k problemu.. Ked je raz njekto debil tak ho nezmenis, poznam to z wlastnej skusenosti =D takze najlepsie bude ked nanho zabudnes..
Zeng-ha: na jaku skolu chodis ked sa nudis??