úplne dokonale podľa najpresnejších švajčiarskych hodiniek áno?...a ešte v moment, keď ho trafil a bol z toho v šoku, presne v ten moment kukol na hodinky, však?
novinky.cz vyrabaju senzacie . . . nebolo to ciganca, kotore okrem toho ze malo 13 rokov, tak malo pri sebe 13 metrov oceloveho lana, ktore niekde pozicalo? :p
hmm... kedže celý piatok trinástehoje vlastne odvodený od štvrtka dvanásteho tak nie nemyslím si, že všetko čo nájdem na internete je pravda a používam tú zvláštnu šedú hmotu čo mám v tej okrúhej veci na krku
Aha. Už mi je to jasné. Som si kukol tvoj profil a už mi to došlo.
Mne ideš hovoriť že som kokot lebo som o tomto založil diskusiu.
Jediné čo som sa pritom spýtal je že či si myslíte že 13ka nosí smolu.
Nikde som nepovedal že verím že to fakt bolo úplne presne 13:13, a že verím tomu že ak aj to bolo vtedy tak že to bolo práve preto že 13ka je nešťastné číslo.
A aj keby hej, sú medzi nami aj poverčiví ľudia, a čo?
Ale keď vidím že si beznádejné 15ročné dievča ( ak naozaj si ), a zakladáš tu diskusie o tom že čo sa ti stane keď zožerieš 9 tabliet Lexaurinu naraz, a do každého tu iba pičuješ, tak je mi to jasné.
Takých ľudí je tu stále viac a viac. Je mi z toho zle.
Co robit piatok 13steho, aby sa nam nic zle nestalo? Vsade okolo nas sa vyskytuju predmety, ktore mozu sposobit uraz, fyzicku, ci psychicku ujmu. Budeme v bezpeci v akejsi bublifukovej bubline. Co ak nam pocas spanku, pri mierne erotickom sne, zabehne slina a v spanku sa udusime :p
Cislo 13 ma cisto historicky, v podstate cirkevny charakter. Trinasteho v piatok boli kedysi v minulosti udajne vyssimi Vatikanskymi uradmi nariadene popravy stovky templarov, ktori "nevyhovovali" uceniu vtedajsej cirkvi... Tato udalost sa z historickych pramenov nejako zachovala az do dnes ako "cierny den" a ludia si to zafixovali, hoci uz malokto vie, PRECO si piatok trinasteho vysluzil tuto povest.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ja som kokot. A to už prečo? Pretože som založil o tomto diskusiu?
Aha. Už mi je to jasné. Som si kukol tvoj profil a už mi to došlo.
Mne ideš hovoriť že som kokot lebo som o tomto založil diskusiu.
Jediné čo som sa pritom spýtal je že či si myslíte že 13ka nosí smolu.
Nikde som nepovedal že verím že to fakt bolo úplne presne 13:13, a že verím tomu že ak aj to bolo vtedy tak že to bolo práve preto že 13ka je nešťastné číslo.
A aj keby hej, sú medzi nami aj poverčiví ľudia, a čo?
Ale keď vidím že si beznádejné 15ročné dievča ( ak naozaj si ), a zakladáš tu diskusie o tom že čo sa ti stane keď zožerieš 9 tabliet Lexaurinu naraz, a do každého tu iba pičuješ, tak je mi to jasné.
Takých ľudí je tu stále viac a viac. Je mi z toho zle.
Cislo 13 ma cisto historicky, v podstate cirkevny charakter. Trinasteho v piatok boli kedysi v minulosti udajne vyssimi Vatikanskymi uradmi nariadene popravy stovky templarov, ktori "nevyhovovali" uceniu vtedajsej cirkvi... Tato udalost sa z historickych pramenov nejako zachovala az do dnes ako "cierny den" a ludia si to zafixovali, hoci uz malokto vie, PRECO si piatok trinasteho vysluzil tuto povest.
nahody neexistuju..
neverim ze to bolo presne 13,13,13,13,13
a okrem toho.. skor to bolo stastie ako nestastie.. ved ho to mohlo zabit..
a ked sme pri tom.. co potom ked ma niekto 13rokov 13.piatok??