Namyslenost je obrovsky problem pre moju inak bezchybnu diplomaciu. So vsetkymi ostatniymi viem vychadzat ale....
oslovite namysleneho cloveka, zaklad slusneho jednania je prejav ucty..... lenze mne strasne brani ta nechut niekomu namyslenemu prejavovat uctu takze to obvikle konci ironickymi poznamkami ...... a ked ste nuteni s takym clovekom byt v jednej miestnosti (praca, brigada atd) je to na nevydrzanie.
Prieči sa logike, vybrať len jednu možnosť ale drzý, nesmelý, tupý to sa ešte dá zniesť, veď napokon nesmelý a tupý za to nemožu
tupý, a pri tom za považuje za vrchol inteligencie to zažívam každý deň v škole, to tam máme takú jednu, si myslí že zjedla celú wikipédiu a google a pritom si nevie ani zaviazať topánky
nechuťákov tiež dobre naznášam, ale falošných z tých mi je najviac zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
oslovite namysleneho cloveka, zaklad slusneho jednania je prejav ucty..... lenze mne strasne brani ta nechut niekomu namyslenemu prejavovat uctu takze to obvikle konci ironickymi poznamkami ...... a ked ste nuteni s takym clovekom byt v jednej miestnosti (praca, brigada atd) je to na nevydrzanie.
no ale kazdopadne to nebol lahky vyber
tupý, a pri tom za považuje za vrchol inteligencie to zažívam každý deň v škole, to tam máme takú jednu, si myslí že zjedla celú wikipédiu a google a pritom si nevie ani zaviazať topánky
nechuťákov tiež dobre naznášam, ale falošných z tých mi je najviac zle
A prečo by mi mala vadiť namyslenosť ? Všetci sme proste namyslení,a ?
vo vseobecnosti nemam rada ludi....
nesympatickí sú mi ľudia nejak nedifinovateľne. z pohľadu, chovania...sama neviem. najčastejšie je to očami.