Jo, je to hnus mne je ich strasne luto...a da sa to spravit, nekupovat tie vyrobky, ktore testuju na zvieratach. ja napriklad si davam pozor, ktore firmy testuju a ktore nie. ale neda sa to vzdy tak robit, ked potrebujem nieco...
je to nemilé, ale radšej obetujem život zvieraťa ako život človeka
aj keď bez niektorých vecí by sme sa určite obišli...navyše keby boli tie prípravky čiste prírodné, tak by neškodili ani zvieratám..ťažké odpovedať
@0 moja viem mi sa bavime o tom v tskach ale je to chore ich to asi bavi alebo co ale toto neni sranda......alebo na trapne malovatka a ine debiliny.....hmm mali by to robit sami na sebe ale nie na zvieratkach ktore za to nemožu.....a ani si neuziju zivt tak ako maju....
lebo ich ludia chytia a tyraju...... » www.psiadusa.sk/psia.htm... pri tomto som strašne plakala:´( » free.zoznam.sk/video/Utulok-Ni... a toto video...sem chodim pomahat do utulku aj tu som si poplakala:´( jeden clovek zahodil psika do vreca a dal tam tehly aby sa utopil:´( chory ludia.....keby mozem dačo spravit..ale šak snimi človek nepohne chory ludia bez lasky a citu
ja som raz spisovala peticu na ochranu ziverat, možno, že im to aj pomohlo...
milujem zvieratá, ked som bola malá mala som 14 mačiek..skoda, že teraz už mam len 3 a nemam na ne čas
A vždy ked ide po ceste mačka tak kívem všetkým autám aby brzdili a on kukaju ci mi nešibe alebo davam zvieratkám na ulici jesť a ták
ja na dedine ked vidim psa tak hned idem zobrat granule a vzdy zozeru asi kibel a potom nemaju moji co zrat ale tez to neznasam tyranie!!!! keby sa tym ludom stalo aspon to iste co spravyli oni tym zvieratkam!!!
Nepaci sa mi vyrok ak by to neskusali na zvieratach, umierali by ludia...nie som nijaka zastankyna zvierat, ale zdravy rozum mi vravi zviera = clovek, aj ono citi bolest a trpi. Ale ved raz sa vsetko vypomsti...
nepacia sa mi niektore komenty.. testovat to na skodcoch.. akych? ziadne zviera nie je skodca. jediny skodca je clovek
"zverstvo" .. clovek nerobi zverstva, pretoze zvierata su sucitnejsie, ako clovek a nerobia take veci, ako clovek..
"testovat na ludoch" - treba si nastudovat materialy, existuje mnoho alternativ na testovanie.. umele bunky, tkaniva, virtualna realita, atd. nespomeniem si na vsetky.
je to smutné,ale na čom sa majú testovať nové produkty? na ľuďoch? .. keby sa netestujú na nich tak nič nie je ..a tie zvieratá sú už od začiatkunato vychovávané ..
@21 ako ze vychovavane???? to nechapem sak to je nevinne zviera ktore sa narodi v laboratornych klietkach a to je uz jeho osud potom aj ked za to nemoze...ako sa da zviera vychovat na testovanie???
je to kruteee ale na niecom to skusat musia...hold chceme mat pokrokovejsi svet musi si to nekdo odtrpet...aaaa jako je mi az smiesne ked tu niekdo riesi trapenie zvierat...pritom su LUDIA kt. su na tom horsie ako tie zvery..ale tak asi sa budem rozplivat nad macickou nez nad neakym chudobnym povecme z afriky co nema co jest ze yoo...
Je zaujimave, ze tu vsetci riesia uz samotny fakt, ze sa tie zvierata tyraju a skusaju najst riesenie az v tom kroku...
Skor by som siel do pricin - nech sem napise dievca/emo/metrosexual, ktory este nepouzil kozmetiku!
@28 kozmetika je nutne potrebna k zivotu? sa zobud.. nikto nema mat nadvladu nad akymkolvek zivym tvorom a vystavovat ho utrpeniu a bolesti.. za ziadnych okolnosti. zastancovia, nech to testuju na cloveku, je to predsa skodca.
ok, tak vy tu sice proti niecomu bojujete, ale budte aspon objektivni- zakladatelka ankety, neumyvas si vlasy? nepouzivas balzam na pery ( nemyslim ruz, ale obycajny ochranny).. ? prides domov, umyjes si ruky mydlom ( pravdepodobne) ci nie?
vsetci to podporujeme, ci vedome, ale nevedome.. nic sa s tym nespravi, su na to zalozene organizacie, ktore nic s tym nedokazali.. je to proste tak a nemyslim si, ze sa to zmeni...
preto si myslim, ze ludia su vacsie zvery ake zvierata
ok, tak vy tu sice proti niecomu bojujete, ale budte aspon objektivni- zakladatelka ankety, neumyvas si vlasy? nepouzivas balzam na pery ( nemyslim ruz, ale obycajny ochranny).. ? prides domov, umyjes si ruky mydlom ( pravdepodobne) ci nie?
vsetci to podporujeme, ci vedome, ale nevedome.. nic sa s tym nespravi, su na to zalozene organizacie, ktore nic s tym nedokazali.. je to proste tak a nemyslim si, ze sa to zmeni...
preto si myslim, ze ludia su vacsie zvery ako zvierata
Však to - vrahmi/tyranmi nie su tí, ktorí testujú, ale samotní spotrebitelia. A ako pozerám na avatary tunajších prispievateliek, tak si uvedomujem, že sa práve nachádzam v skupine masových vrahov ^^
Joj, a trošku k téme. Práve mi napadá, že počas maturitného projektu sme testovali nejaké látky na embryách prepelice. Kruté, že? Radšej nechať zhebnúť milióny ľudí na rakovinu než zabiť nejaké ešte nežijúce zvieratá :p
akoze zvierata sa tu tusim chrania viac ako ludsky zivot rocne sa vykona niekolko desiatok milionov potratov ale koho to zaujima? zda sa mi trochu scestne sa bavit o ochrane zvierat ked su tu ovela vaznejsie problemy
@40 Dobre, dajme do porovnania obete - bezbranné nenarodené dieťa a bezbranné zvieratko.
Bezbranné zvieratko nemôže za to, že ho zabijú kozmetikou. Môže za to ten kto testuje? Môže za to tá firma, ktorá ho zamestnáva? Môže za to ten, čo si tú kozmetiku kupuje? Nie, môžu za to asi všetci, lebo používanie kozmetiky sa postupne stalo bežnou vecou už od neviemkedy a ženské chcú stále nové a nové vône od Avonu ;p
No a bezbranné nenarodené dieťa? Nemôže za to, že sa nikdy nenarodí. Môže za to tá ženská? Možno. Môže za to ten doktor, ktorý vykoná interupciu? Né. Ahá, no to bude asi tým, že sa interupcie spopularizovali a už nie sú niečim tabuizovaným. Kto za to môže? ....
Moj prispevok sa tu asi nepochopil... chcem povedat ze treba na prvom mieste bojovat proti potratom a az potom proti tyraniu zvierat ale tu je evidentne situacia presne opacna
no snad kazdy clovek ktory ma v sebe kus citu dokaze pochopit ze medzi ludsky zivot-cloveka s dusou a zviera nemozno napisat = clovek ma vyssiu hodnotu ako zviera
@45 .. mas 16, nebavim sa s tebou.. nevidis do problematiky. pozri si dokument earthlings, niekde na fore som hodil video.. je to dokument o chovani cloveka voci vsetkemu zivemu.. pochopis.
K téme:
Btw. co myslíte, keby ste pustili svojho psíka do prírody a nechali ho tak, prežil by? Asi nie, že? Psy boli vychované človekom, aby človeku slúžili. Tak si človek v tomto prípade môže robiť čo chce.
[/flame]
Noo... takze ja mam este len 13 takze asi s tym vazne nic neurobim ale snazim sa to aspon rozsirovat aby o tom vedelo co najviac ludi! A este no... dnes som citala v jednom casopise o zabijani tulenov. No to bolo nieco hrozne !!! Keby ste videli tie obrazky... ako lovci pozabijali tulenie mladata a ich maminky .... bol tam jeden obrazok: ze obrovska ladova kryha bola cely pokryta krvou a zabitymi tulenmi a iba jeden zostal zivi... lovci mu zabili rodinu..
Co by ste vy robili keby vam zabili rodinu ? Chudatkaaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
aj keď bez niektorých vecí by sme sa určite obišli...navyše keby boli tie prípravky čiste prírodné, tak by neškodili ani zvieratám..ťažké odpovedať
lebo ich ludia chytia a tyraju...... » www.psiadusa.sk/psia.htm... pri tomto som strašne plakala:´( » free.zoznam.sk/video/Utulok-Ni... a toto video...sem chodim pomahat do utulku aj tu som si poplakala:´( jeden clovek zahodil psika do vreca a dal tam tehly aby sa utopil:´( chory ludia.....keby mozem dačo spravit..ale šak snimi človek nepohne chory ludia bez lasky a citu
milujem zvieratá, ked som bola malá mala som 14 mačiek..skoda, že teraz už mam len 3 a nemam na ne čas
A vždy ked ide po ceste mačka tak kívem všetkým autám aby brzdili a on kukaju ci mi nešibe alebo davam zvieratkám na ulici jesť a ták
"zverstvo" .. clovek nerobi zverstva, pretoze zvierata su sucitnejsie, ako clovek a nerobia take veci, ako clovek..
"testovat na ludoch" - treba si nastudovat materialy, existuje mnoho alternativ na testovanie.. umele bunky, tkaniva, virtualna realita, atd. nespomeniem si na vsetky.
.. ale tak no @jessiqa možeš aj ty aspon tak prispiet,ze spravis nejaky taky projekt na den laboratornych zvierat
Skor by som siel do pricin - nech sem napise dievca/emo/metrosexual, ktory este nepouzil kozmetiku!
Dobre, a teraz nejaky negativny dovod, preco testovat jedlo...?
preto si myslim, ze ludia su vacsie zvery ake zvierata
preto si myslim, ze ludia su vacsie zvery ako zvierata
Joj, a trošku k téme. Práve mi napadá, že počas maturitného projektu sme testovali nejaké látky na embryách prepelice. Kruté, že? Radšej nechať zhebnúť milióny ľudí na rakovinu než zabiť nejaké ešte nežijúce zvieratá :p
To aby to začali testovať na dravých šelmách. Tie aspoň z času na čas zabijú nejakého Afričana
Bezbranné zvieratko nemôže za to, že ho zabijú kozmetikou. Môže za to ten kto testuje? Môže za to tá firma, ktorá ho zamestnáva? Môže za to ten, čo si tú kozmetiku kupuje? Nie, môžu za to asi všetci, lebo používanie kozmetiky sa postupne stalo bežnou vecou už od neviemkedy a ženské chcú stále nové a nové vône od Avonu ;p
No a bezbranné nenarodené dieťa? Nemôže za to, že sa nikdy nenarodí. Môže za to tá ženská? Možno. Môže za to ten doktor, ktorý vykoná interupciu? Né. Ahá, no to bude asi tým, že sa interupcie spopularizovali a už nie sú niečim tabuizovaným. Kto za to môže? ....
Bezbranné nenarodené dieťa = Bezbranné zvieratko
no snad kazdy clovek ktory ma v sebe kus citu dokaze pochopit ze medzi ludsky zivot-cloveka s dusou a zviera nemozno napisat = clovek ma vyssiu hodnotu ako zviera
» www.liveleak.com/view?i=ea0_1234...
» spravy.pravda.sk/synceka-nechali...
Trhanie babätiek zaživa
K téme:
Btw. co myslíte, keby ste pustili svojho psíka do prírody a nechali ho tak, prežil by? Asi nie, že? Psy boli vychované človekom, aby človeku slúžili. Tak si človek v tomto prípade môže robiť čo chce.
[/flame]
Co by ste vy robili keby vam zabili rodinu ? Chudatkaaaa
Ale toto uz je od temy
» www.protisrsti.cz/zachrante-tulen...
Ja som to poslala a mam z toho dobry pocit lebo mozzno to pomoze