Stalo sa vám niekedy, že ste si našli školu kde ste chceli ísť alebo niečo iné, drvili sa na prijímačky a zrazu bum a nevzali vás? Ako ste to vtedy brali a ako to beriete teraz?
ja som sa nikdy nepotreboval drviť... vlastne ani neviem čo toto slovo obnáša ... drvenie je skôr pre tých slabších žiakov, medzi ktorých som nikdy nepatril
@Petika ani nie na strednú ma vzali, ani som nevedela ako, bola to vlastne náhoda, že som sa ocitla na prijímačkách... a na vš som tomu nechala viac-menej voľný priechod a vyšlo to celkom fajn napokon...ak už je napokon záleží na tom, ako berieš život.
a vzhľadom na to, že to bolo na Janáčkovej akadémii múzických umení, v živote som nechodila na ZUŠ - hudobný odbor (len divadlo a tanec), tak je pre mňa úspech, že som tam na prvý krát skončila 15.
neviem, v podstate som sa na tom smiala, lebo tie prijímačky boli divné.
teraz som rada, že som tam, kde som
ale keď ma nevzali na medzifakultnú kombináciu filozofia-žurnalistika, tak som myslela, že rozbijem okno od jedu lebo brali 6 a ja som bola siedma. to ma ešte aj teraz niekedy vytočí
na jedinu vysokú ma nezobrali, na KU RK na psychológiu asi preto, že som to brala ako poistku, že tam ma určite vezmú a bum ako na jedinu ma nezobrali ale napríkad som sa dostala na školy, ke boli omnoho ťažšie prímačky, a vôbec som nerátala s tým, že ich urobím, napríklad na pyrotechniku alebo managment, kedže kondičku nemám žiadnu a s matiky a angliny som poriadne vytretá
jj bola som na prvej casti prijimaciek, ale sama som to vzdala a na druhu ani nesla najzaujimavejsie bolo to zistenie, ze na tej skole a odbore sa o rok neskor uz ziadne prijimacky ani nekonali hm.
mňa zobrali vždy všade ale zas, keď som išla na vysokú, na každej škole som bola medzi prvými dvadsiatimi, ale nakoniec som si vybrala školu, kam som sa ledva zmestila
jo stalo.. na vsmu.. bola som v poslednom kole a nevzali ma bola som dvadsiata prva brali dvanast... vtedy som si poplakala teraz som vazne stastna ze tam nie som lebo kamaratka sa dostala a to co musi ona zvladat by som ja v zivote nezvladla..
na strednú ma zobrali, uvidíme výšku. jednu mám ako istotu... a jednu skúsim. ke´D sa tam nedostabnem,nebudem nejak moc sklamaná,lebo nejak veľa tomu nedávam. to len tak vyskúšať.
Na nitriansku OA a aj všetky gymnázia bolo aj to,že som sa vobec neučil odo mňa veľké úsilie, tam by som sa dostal aj keby celý deviaty ročník chýbam.....takých volov tam brali (a to nemyslím seba)....a samozrejme tam je to podobné, ale pravda treba sa učiť hadam aj raz za 2 tyžne (mne), ale to tak max. 20-30. minút, a aj to mi nadávajú, že mám moc dobré výsledky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nestalo,ale možno sa to stane v najbližších mesiacoch..
ja zastavam, nazor, ze radsej sa budem drvit a ak ma nevezmu, tak som pre to urobila vsetko a hold, nevyšlo..
a na strednu ma zobrali tam, kam som chcela..ale samozrejme ucila som sa
a vzhľadom na to, že to bolo na Janáčkovej akadémii múzických umení, v živote som nechodila na ZUŠ - hudobný odbor (len divadlo a tanec), tak je pre mňa úspech, že som tam na prvý krát skončila 15.
neviem, v podstate som sa na tom smiala, lebo tie prijímačky boli divné.
teraz som rada, že som tam, kde som
ale keď ma nevzali na medzifakultnú kombináciu filozofia-žurnalistika, tak som myslela, že rozbijem okno od jedu lebo brali 6 a ja som bola siedma. to ma ešte aj teraz niekedy vytočí
to je také optimistické tvrdenie, ale v každom z nás je veľký potenciál..
a musim sa priznat ze aj teraz su momenty kedy ma to sere: disappointed:
(inak ta skola je gymnazium jura hronca-ib program)