No takto hadky su okolo mojho dalsieho studia. Na jednu vysku ma neprijali chybalo mi 16 bodov na druhu mi neprisla odpoved z odvolania este. No a hadky su okolo toho, ze ma nutia ist rodicia na pomaturitne studium (aj by som siel ale ...). Lenze u nas je
Moji rodicia mi do tohoto aspon nekafru... ja by som si vybrala to co by som chcela a bolo by v tom momente najhodnejsie... cize ak studovat na pomaturinom nechces tak nechod... ak ta to nebavi tak taktiez nechod... je to len na tebe...
Urcite nesla, je to tvoj zivot, tvoja buducnost, nie tvojich rodicov. Naco pojdes na taku skolu, ked uz teraz naisto vies, ze ta nebude bavit? A aj ked ta nevezmu, ten rok nejak vydrzis a buduci to mozes skusit znova.
@luc.ka vyuzitie to moze mat ak tak pre tych co su jazykovo nadany si myslim a ja nie som .... nuz len pockat si na to ak je pravda, ze do 30 dni sa musi odpovedat tak uz uz by mali odpovedat na to
no a povedz to mojim rodicom ja sa bojim uz vist aj z mojej izby
Ja som bola v podobnej situácii. Z jednej školy mi papiere ešte neprijali a na druhú som ich zasa neposlala ja. Čiže na jednu školu zaručene neprijatá a na druhú som ešte nevedela. Ale povedala som si, že nejako to predsa dopadne a nech sa deje čokoľvek, na školu pôjdem. Vtedy mi bolo jedno, na akú školu by som išla, veď za jeden rok mimo štúdia (v robote) by som totálne osprostela a prípadné štúdium na nasledujúci rok by tak asi nepripadalo do úvahy.
Takže ja by som išla kamkoľvek, hoci len na ten jeden rok. Nabudúce by som to skúsila znova.
Každopádne ti ale budem držať palce, aby ti to odvolanie vyšlo
PS: 16 bodov? A na tú školu si odvolanie nepodal? To by si mal veľkú šancu, že by ťa prijali.
@8 no nepodla som, za prve je tam velky naval sam som to vydel, ZU zasielatelstvo. mal som 37 bodov a na prijatie chybalo 53 takze pravdepodobne by som musel pisat znova testy, lebo som nesplnil aspon jedno kriterium a uz sa aj tak nic neda robit s tym.
uz iba cakat na jednu co s tym.
A s tym mas aj pravdu. Studovat a potom pockat aby som nezblbol .... lenze co ak ma neozberu ani o rok Proste toto je dielema. vsak na to pomaturitne sa mozem prihlasit az do 30.09 takze mam este casu a ak by daco tak mozno pojdem ale nelaka ma to moc.
no ja som mala vela hadok s rodicmi ohladom VS..ale presadila som si svoje lebo by som nikdy nestudovala nieco co by ma nebavilo..stacilo mi to na gympli..
a teraz som prijata na skolu kam som moc chcela ist a dokonca su aj rodicia radi..
@19 no to mas stastie teda, ze su zatial v pohode. a kebyze som z gympla tak to som uz potom prijaty davno A zasa ber to takto, jedna vec je byt prijaty, ale druha vec je zvladnut ucivo . Takemu z odbornej skoly to moze byt aj jedno, ma odbor ale z gymnazistovi to jedno nebude lebo je bez vzdelanie ma len vseobecne vedomosti a to je inak velka nevyhoda.
20-neviem na akej skole pridavali gymnazistom tolko bodov ale budis..
vsetci spoluziaci mali problem s tym, ze sa beru len priemery(aj to len niekde, zvysok malo cisto prijimacky ) a primer gymnazistu a niekoho z ucnovky sa neda porovnavat..
obrovska vyhoda gympla je , ze ta nauci zvladat kvanta uciva-co je na VS bezne
@25 ani ja neviem ale na niektorych davaju body plus. alebo sa zaviedla rovnocennost ktovie. vsak sa podmienky menia neustale. Ale ver tomu, ze ak sa ma brat do uvahy priemer maturitnej skusky tak z gymnazia sa to este dava vykratenim koeficientom 1 a ostatne odborne skoly koeficientom 1,5 aspon na jednej z vysokych to tak naozaj bolo. cital som na ich stranke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@3 jasne je to len na mne to ano, vsak si seste pockam na to, co mi odpisu na to odvolanie. Skoda, ze nie je nieco lepsie na pomturitnom studiu.
ale stoj si za svojim, hlavne si počkaj na to odvolanie. možno ťa ešte zoberú.
a radšej by som si rok počkala, ako študovať to, čo ma nebaví....
no a povedz to mojim rodicom ja sa bojim uz vist aj z mojej izby
Takže ja by som išla kamkoľvek, hoci len na ten jeden rok. Nabudúce by som to skúsila znova.
Každopádne ti ale budem držať palce, aby ti to odvolanie vyšlo
PS: 16 bodov? A na tú školu si odvolanie nepodal? To by si mal veľkú šancu, že by ťa prijali.
uz iba cakat na jednu co s tym.
A s tym mas aj pravdu. Studovat a potom pockat aby som nezblbol .... lenze co ak ma neozberu ani o rok Proste toto je dielema. vsak na to pomaturitne sa mozem prihlasit az do 30.09 takze mam este casu a ak by daco tak mozno pojdem ale nelaka ma to moc.
a teraz som prijata na skolu kam som moc chcela ist a dokonca su aj rodicia radi..
a inak:mna tiez nezobrali ani na jednu a tearz cakam na 2 odvolaniaa - no zatial mam stastie,ze nasi su v poho
vsetci spoluziaci mali problem s tym, ze sa beru len priemery(aj to len niekde, zvysok malo cisto prijimacky ) a primer gymnazistu a niekoho z ucnovky sa neda porovnavat..
obrovska vyhoda gympla je , ze ta nauci zvladat kvanta uciva-co je na VS bezne