Neuveritelne pre mna.. Bezi mi tu telka a v nej panelak. pousmievam sa nad nim uz od zaciatku.. Nerozumiem, ako moze byt takyto serial popularny. Ved je to cele umele, suche, aj laik si vsimne akusi vymodelovanost vsetkeho.. od scen, cez rozhovory, prostr
Preto ked davaju tieto blbosti pozeram » www.kukaj.net tam su serialy aj filmy a vzdy je co pozerat ... Slovaci nevedia hrat teda drviva vacsina..a ako hovoris je to umele
lebo vacsina slovenskych hercov hra v divadle, a akosi to svoje "divadelne umenie" prenasaju do filmoveho... ale mne sa panelak celkom paci, thake normalne, co uz s tym pozret si to obcas pozrem ale radsej siaham po americkej produkci ked uz daco... klinika grace forever
no uplne s vami suhlasim, ale na obranu tych ludi co to robia, mi neda nepovedat nieco typu: no najprv aj ty hraj v serialoch apon takych trapnych, najprv pis aspon take trapne scenare ako su v panelaku, a az potom hovor na ze to je trapne mimochodom prave ten serial o ktorom pises sa zivy tym, ze ho mas zapnuty v tej telke, takze tym vlastne nic neriesis
Inak Panelák je, ako už bolo spomenuté, pásovo vyrábaný grc pre diváka, ktorý vstrebáva všetko, čo mu televízia natlačí do gebule.Niekedy sa radšej nudím potme a v tichu, ako by som mala zapnúť telku...
Podľa mňa ani nie, ale veľmi trápny pokus o vtip je prekuknuteľný omnoho skôr a vyznieva omnoho trápnejšie ako keď ide o vážnejší žáner ... Osobne by som to nenazval klenotom ani pri takomto zrovnaní
no vies to je tak ze uz ked nic ine neni tak ludia si povedia ze aj taka blbost je dobry serial jedine slovenske co sa dalo kukat boli susedia a profesionaly a aj to uz je v P..... proste SLOVENSKO
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Podľa mňa je väčší problém v réžii a scenári, myslím, že nejeden aj z hercov v paneláku už dokázal, že v ňom niečo je ...
A keď som aj videl niečo z Ružovej záhrady, tiež som tam videl chybu skôr v tom, ako sa tá somarina berie vážne ako v hercoch ...
Inak Panelák je, ako už bolo spomenuté, pásovo vyrábaný grc pre diváka, ktorý vstrebáva všetko, čo mu televízia natlačí do gebule.Niekedy sa radšej nudím potme a v tichu, ako by som mala zapnúť telku...
A asi ako jediný dôchodca na Slovensku si môže dovoliť vkuse v bare vysedávať
Podľa mňa ani nie, ale veľmi trápny pokus o vtip je prekuknuteľný omnoho skôr a vyznieva omnoho trápnejšie ako keď ide o vážnejší žáner ... Osobne by som to nenazval klenotom ani pri takomto zrovnaní