Neuveritelne sa stane skutocnym!!!Mozte vidiet Lucatesa nazivo:-D
21.6.2008 v sobotu na Hviezdoslavovom namesti v Bratislave od 13tej hodiny je prehliadka kapiel spojena so sutazov, kde budeme vystupovat aj my, pod nazvom Treti Pokus...ak sa niekto pride pozriet, tak ja som ten, co hra na akustickej base a co tak smiesn
4. Chaotickitt - hrame taky troska alternative...najdes v tom z kazdeho trosku...trocha folku, trocha rocku, trocha jazzu, trocha reggae...dokopy to da taky alternative V BA budeme hrat v zostave bicie, gitara, basa (ja) a husle...
kokoooos, preco sa musim ucit na skusku? Chcel by so vidiet cast svojej filozofickej opozicie v akcii, heh, ako tak pozeram, hudobne na tom nie si az tak v druhom tabore ako nazorovo
13. Dungeo neuc sa na skusku a prid, lebo prides o vela... Akcia zacina o jednej, my by sme predbezne mali hrat piaty (aj ked sa to este moze zmenit), takze zas o tolko casu by si neprisiel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
doriti
ja som nemohla zostať...ale bola som tam pred a po