15.10. ...dnes som videla prvu reklamu pripominajuc vianoce!...neuveritelne este ani november nie je a uz sem pchaju vianoce. ako si ich mame vazit ked uz o nich basnia od oktobra?
a ved vam nikto nekaze tie reklamy pozerat tak ked ide prepnem ... Mne to dako nevadi, ja som pri TV minimum . a vianoce milujem ( kvoli caru ake mam v okoli, nie koli darcekom , resp.peniazom ) takze my mozte o nich hovorit cely rok a nevadi mi to
ja som minuli tyzden siel okolo jedneho domu a tam mali velkonocnu vyzdobu ako....kebize som mimo tak bi som si myslel ze je velka noc inac...na tom dome mali velkonocnu vyzdobu aj v lete
Salónky a čokoládových mikulášov som videla v obchode už asi pred mesiacom... inak to ignorujem, reklamy nepozerávam a vianočná nálada ma chytá až pri vianočných trhoch
u nás už pred mesiacom mali stromčeky a mám sa zblázniť???nevnímam to...mňa zaujíma november,kedy musím pár ľudom kupovať darčeky...až potom myslím na vianoce...
od oktobra vzdy davaju vianocne reklamy, zacala som si to vsimat asi 3 roky dozadu, najrpv som sa tiez tomu cudovala, ale teraz ma to uz nijak neprekvapuje..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Neznasam to, dokelu tak aspon nech do decembra pockaju, och.
Ale tak sto ludi tisich chuti
Pre mna je stedry den ako vsetky ostatne len s tym rozdielom ze raz v roku neveceriam sam
Vacsinu clenov rodiny nemusim a po komercnej stranke ma sviatky tak isto nerajcuju
Co si z vianoc vychutnam je tak maximalne zdobenie stromceka v com sa umelecky realizujem
Ok ale k teme... Vianoce nie su reklamy zlavy v supermarketoch ci super pausal na mobil ..... Nevnimaj reklamy nevnimaj komerciu a nebude ta to stvat
@laira sorry nemalo to byt tebe