Robím si taký osobný prieskum O nevere U mladých ľudí . Podľa štatistík je nevera U mužov A žien pomerne vyrovnaná . Čo si myslíte vy ? Boli ste niekdy podvedeni alebo naopak ste neveru zapríčinili vy A ako ste to všetko brali prípadne znasali . Budem rad
Podviedol som aj bol povedení a neviem, nič extra som pri tom necítil, takže som to znášal ako niečo čo sa aj tak bežne deje naviac moje vzťahy boli úprimné asi ako Ficove istoty...
Teraz je to však iné, drahú by som nikdy nepodviedol pretože ak by som takto ublížil človeku ako je ona fakt by som už so sebou nezvládol žiť a som rád, že z jej strany je cítiť niečo podobné.
@willbebetter áno.. podviedol on, tak nech nesie následky on, nie ja. a tým "ak by ma podviedol, nechcem to vedieť" myslím nielen priznanie, ale akékoľvek tušenie, čo sa deje.. a ak by som to zistila, nechcela by som byť na mieste toho chlapa...
malo by to byť vyrovnané, keďže k tomu treba dvoch
skôr sa prikláňam k názoru, že viac sú neverné ženy, lebo hľadajú stále ideálnejšieho partnera a sú viac založené na citoch a emóciach. to sa ale deje skôr na začiatku alebo pri konci vzťahu.
neverný som bol raz a stačilo. mal som z toho dosť nepríjemný pocit a výčitky vždy, keď som sa na partnerku pozrel. ani som jej to nepovedal, načo ju ešte aj sklamávať..som si to "vyžral" pekne sám.
a aj som bol účastný jednej, boli sme do seba zaľúbený, vedel som o tom že má partnera ale bolo to dosť komplikované. a aj mi to trochu vadilo lebo som sa nechcel deliť nakoniec sa to skončilo dobre pre nás oboch a mali sme čo sme chceli.
podla mna je to viacmenej vyrovnane. A bol som neverny viackrat, ale tie vztahy boli skor jednostranne. Ale ak by som mal babu ,z ktorej mi fakt "uje*e dekel" a bude tam pracovat chémia na 200%, tak by som nemal potrebu byt neverny si myslim, tak dufam ze niekde v buducnosti ma tam caka
Zeny a nevera, vedia byt rovnako neverne ako chlapi...nerobim v tom dake rozdiely - kolko x-krat som uz pocul klasicku vetu "ja nemozem, ja mam priatela..." If you know what I mean
netuším kto viac podvádza a tomuto faktu neprikladám nejakú dôležitosť. Ale tak celkovo mám u žien pocit že podvádzajú vtedy, keď nemajú od partnera dostatok lásky a pozornosti a chlapi pre zábavu.
A neveru znášam zle, aj keď to chápem, že môže to byť len zábava a mňa naozaj miluje a bla bla ale aj tak by som sa rozišla.
podvedena som nikdy nebola ani ja som nepodviadla..
ale nevery soms a bohuzial zucasnila.... on bol zadany ja som to vedela, ale islo len o bozky a sama som ho upozornovala ze ma babu ci mu to nevadi rozhodne som sa ho ja nesnazila zviest... ale bolo mi s nim strasne fajn. stalo sa to raz a vycitky som mala este strasne dlho.
ale ja sama by som podviest nemohla... svedomie by ma potom asi zabilo
Hah, kto by bol taký tupý a podviedol by svojho partnera/ partnerku? Keď niekoho miluješ - absolútne mu dôveruješ. Dôveru pokladám vo vzťahu za jednu z najdôležitejších ohniviek. Bez dôvery.. pfff, je vzťah zbytočný, resp nie je. Neveru pokladám za najväčšiu formu podlosti aká len môže byť. Tí ktorí ju spáchajú.. nezaslúžia si to čo majú (resp koho majú).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ja k teme len jedno - kym lubim, nepodvediem. Nikdy. I ked mne to uz spravili dvaja akoze "chlapi".
Teraz je to však iné, drahú by som nikdy nepodviedol pretože ak by som takto ublížil človeku ako je ona fakt by som už so sebou nezvládol žiť a som rád, že z jej strany je cítiť niečo podobné.
skôr sa prikláňam k názoru, že viac sú neverné ženy, lebo hľadajú stále ideálnejšieho partnera a sú viac založené na citoch a emóciach. to sa ale deje skôr na začiatku alebo pri konci vzťahu.
neverný som bol raz a stačilo. mal som z toho dosť nepríjemný pocit a výčitky vždy, keď som sa na partnerku pozrel. ani som jej to nepovedal, načo ju ešte aj sklamávať..som si to "vyžral" pekne sám.
a aj som bol účastný jednej, boli sme do seba zaľúbený, vedel som o tom že má partnera ale bolo to dosť komplikované. a aj mi to trochu vadilo lebo som sa nechcel deliť nakoniec sa to skončilo dobre pre nás oboch a mali sme čo sme chceli.
Zeny a nevera, vedia byt rovnako neverne ako chlapi...nerobim v tom dake rozdiely - kolko x-krat som uz pocul klasicku vetu "ja nemozem, ja mam priatela..." If you know what I mean
A neveru znášam zle, aj keď to chápem, že môže to byť len zábava a mňa naozaj miluje a bla bla ale aj tak by som sa rozišla.
ale nevery soms a bohuzial zucasnila.... on bol zadany ja som to vedela, ale islo len o bozky a sama som ho upozornovala ze ma babu ci mu to nevadi rozhodne som sa ho ja nesnazila zviest... ale bolo mi s nim strasne fajn. stalo sa to raz a vycitky som mala este strasne dlho.
ale ja sama by som podviest nemohla... svedomie by ma potom asi zabilo