Ja mam teraz babu ktoru moc lubim ale keby ma podviedla tak neviem jak by som to bral,viem ze by to nespravila ale ajtak,nvm jak by som to bral.Neviem co si mysli ten tvoj chalan.
no ze somm to pokazilla to sa nerobii chapem stava sa::::::....to povedal onn noja som jeho prva vaznejsiia tag ja newjemmm heh aj ja som si myslela ze nepodvediemm ale no staloo sa musim rjesiit
tag odpustiil ale jasnne nebolo mu to prijemnee aj plakall no al epovedal zema lubii ale ze uz nechce nicc tagee zazitt noo::::....a potomm pred dvoma tyzdnamii som isla z robotty a ze pozriet na akciiu a on drzall kamoskuuu okoloo pasaa noo hmm tag moznoo to nje je cudnee iba z jeho stranyyy
na tvojom mieste by som si dal pop papuli. a ukoncil by som vstah. On ti odpustil jasne ale usta odpustia ale srdce nikdy. a tak u neho budes len pobehujuca "radodajka". nehnevaj sa an to ale je to tak. Podviedla si. zober to na hlavu a ukonci vstah ako profesionlaka. lebo aj tak to bema buducnost ale urcite si to tak uz aj spravila a zobrat si s toho priklad a viac krat to nerobit
podla mna to uz nikdy nebude take ako predtym... aj keby ste sa velmi snazili, proste srdce thak lahko neodpusta... hoci psychicky si mysli, ze uz sa s tym vyrovnal, podvedome tu neveru bude stale vnimat... a pomysli si, ze ked si to urobila raz, thak potom Ti to mozno nebude robit problem urobit druhykrat...
Ked s tebou ostal, ma snahu ti odpustit....vies, ale nie je to az take lahke a dva mesiace je kratka doba....netlac na neho, daj mu cas a hlavne sa snaz, aby ti mohol znova verit a casom sa to mozno vrati dop starych kolaji....
Okrem toho,ze nemam nervy citat co pises,lebo zas dalsi prijebany "styl pisania" .. kebyzeho ho lubis,nespravis to ..... je esce dobry,ze ti odpustil ...
Takze,ja v prvom rade nesuhlasim s Katushkou.Podla mna nie vzdy platia frazy "Keby si ho nelubila,neurobila by si to." Vsetci sme len ludia,das si trochu alkoholu,a dalej uz pracuju hormony a city idu nabok..Kazdopadne,neviem,ako to presne bolo,ale ak si vedela,ze si v pritomnosti byvaleho priatela,mate moznost ostat samy a podobne,nemala si pit.Nebudem hovorit,ze to bola chyba,lebo to uz isto vies a vie to aj tvoj priatel.Hovori sa,ze odpustat je ludske.no taketo nieco sa naozaj velmi tazko odpusta.Clovek,ktory je podvedeny sa citi byt horsi,nelubeny,sklamany,oklamany.Uplne chapem Tvojho priatela a podla mna ti nezostava nic ine,len dat mu cas.Obdivujem ho uz len zato,ze ta lubi natolko,ze ti chce dat druhu sancu.Ja by som to asi nedokazala.Jedine keby som bola fakt zaslepena laskou..Drzim palce,snaz sa znovu nadobudnut jeho stratenu doveru a presvedcit ho o tom,ze si si uvedomila svoju chybu,nemienis to uz opakovat a lubis ho.
Čo by si ty robila keby si bola na jeho mieste?????
Človek sa učí na chybách... Za všetko si môžeš sama a mala si rozmýšľať, keď si bola s bývalým frajerom jednoducho erorrrrrrrrrrr!
Čo sa tiká odpúšťania neverí je to na dlhé uvažovanie. Jednoducho povedané treba zohľadniť všetky faktory, ktoré na to vplývali či už dať najavo , že niečo sa (tomu čo neveru spôsobí) nepáči...
Xskax: Už keď vypiješ si opitá (teda máš v sebe alkohol)
Sweetgiirl: Mam sa vyhovoriť, že som sa spil a preto som podviedol frajerku??? No to asi pre mňa je nereálne. Vymysli niečo iné pre mňa inač vopred ďakujem!
hmm nezeby ale neverim tymto vyhovorkam ze alkohol a bolo mi smutno ...asi ho tak nelubis a nebolo ti tak strasne smutno keby ti bolo myslela by si nanho ...
Vraví sa, že človek, ak si vypije, tak väčšinou vraví a koná tak, ako by v skutočnosti chcel. Mala by si si uvedomiť na kom ti záleží viac. Myslím, že nie je možné "ľúbiť" oboch rovnako. Nebude to iba náklonnosť u jedného z nich? Porpzmýšľaj, ako by si sa cítila, keby si cih stratila oboch. Kto by ti chýbal viac? A ak na to prídeš, tak sa snaž a dokáž, že tá tvoja láska je veľká a úprimná. ( aj keď si trošku poľavila )...
alkohol neospravedlnuje....aspon u mna je to tak!!!!
ked som naliata(co bolo ani nepametam),tak myslim na toho, koho lubim, este viac(!!!),aby som neurobila niekde chybu...samozrejme nie tak naliata,aby som o sebe nevedela...
a byt na jeho mieste,uz by si bola davno v pici za horami za dolami....aj keby som dotycneho lubila neviem ako velmi,cas vsetko zahoji a vyrovnam sa s tym....ale nevyrovnala by som sa s tym ze chodim s niekym,kto ma podjebava na kazdom kroku ked je prilezitost,ked nie sme spolu....
Z duse nenavidim neveru!!!!!nechapem naco niekto s niekym chodi, ked ta osoba odide na urcity cas prec a dokaze ju potom krasne podjebat,este k tomu s byvalym..proste nepochopim to.jasne jedna vec je ked si v najebanosti, ze o sebe ani nevies a urobis "nieco" ale takto...tak psolu uz nebudte,ber to tak, ze ked sa to dozvie bude on na tom horsie a nieco take by si chcela sposobovat?ty na jeho mieste by si to nezniesla,ver tomu...a ja sama viem, ake to je fakt hnusnee
Pokial sa maju dvaja radi NAOZAJ tak sa da prekonat vsetko,ale nie, ked si taketo veci robia naschval, alebo sa nieco take zopakuje.potom o com to je....?!
podla mna to bolo dost na picu. nevera sa predsa neda odpustit, teda ja by som to nedokazal to viem urcite.a zas tam bol ten chlast pojebany.Ja sa na moju mladu hnevam ked ide slopat s kadejakymy kamaratmy a ona to nevie pochopit, odvazna je ze jej sa take nic nemoze stat, a potom sa vyhovori ze aj ja slopem,len skoda ze nevidi ten rozdiel,ze ja ked som najebany ako cvrk, tak niesom schopny ani sa lizat s dakou picou, a nieto ete jebat,zato babu ked nalejete, spita sa ani branit nebude, a ked jo staci len jedna facka slabsia a KO,, toho sa ja strasne bojim ze sa to stane aj jej,a preto som vlastne aj taky ziarlivy bo sa bojim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
mala som to radšej zamlčať??
somm nenapisallla ze somm bola opitaa hehh
par poharikovv a clovkk je uprimnejsiii
moznoo to bola len zamjenkka ten alkoholll
no to tedaa myslišš že sa dáá odpusiťť úplnne a byť s nímmm??
no ze somm to pokazilla to sa nerobii chapem stava sa::::::....to povedal onn noja som jeho prva vaznejsiia tag ja newjemmm heh aj ja som si myslela ze nepodvediemm ale no staloo sa musim rjesiit
1.-Rochod
2.-Uplne normalne pokracovanie(co nebyva casto)
3.-Pokracovanie,ale s problemamy...a to je tvoj pripad.A to neviem ako chces riesit
tag odpustiil ale jasnne nebolo mu to prijemnee aj plakall no al epovedal zema lubii ale ze uz nechce nicc tagee zazitt noo::::....a potomm pred dvoma tyzdnamii som isla z robotty a ze pozriet na akciiu a on drzall kamoskuuu okoloo pasaa noo hmm tag moznoo to nje je cudnee iba z jeho stranyyy
je to komplikovanéé
a ma on nejaku zaruku ze nespravis?? nema.
hmm tag to je pravdaanemmaa leboo zalezi mi na dvoch ludochh na nomm a na byvalomm!!
nemyslela som ze sa da lubit dvoch
Teraz je neskoro plakat nad rozliatym mliekom, nemala si byt krava napit sa a rozdat si to s byvalym. Sa mu cudujem, ze ta neposlal kadelahsie...
šak keď si to dojebala sa nečuduj že je iný...
Čo by si ty robila keby si bola na jeho mieste?????
Človek sa učí na chybách... Za všetko si môžeš sama a mala si rozmýšľať, keď si bola s bývalým frajerom jednoducho erorrrrrrrrrrr!
Čo sa tiká odpúšťania neverí je to na dlhé uvažovanie. Jednoducho povedané treba zohľadniť všetky faktory, ktoré na to vplývali či už dať najavo , že niečo sa (tomu čo neveru spôsobí) nepáči...
Xskax: Už keď vypiješ si opitá (teda máš v sebe alkohol)
Sweetgiirl: Mam sa vyhovoriť, že som sa spil a preto som podviedol frajerku??? No to asi pre mňa je nereálne. Vymysli niečo iné pre mňa inač vopred ďakujem!
akoze nieje to dvakrat prijemne
Chalanovi to ocividne stale este chodi po rozume, uz ty tolko neveri.
Ak sa budes snazit, uveri ti a bude vsetko ok. Len nechci od neho zazraki.
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
alkohol neospravedlnuje....aspon u mna je to tak!!!!
ked som naliata(co bolo ani nepametam),tak myslim na toho, koho lubim, este viac(!!!),aby som neurobila niekde chybu...samozrejme nie tak naliata,aby som o sebe nevedela...
a byt na jeho mieste,uz by si bola davno v pici za horami za dolami....aj keby som dotycneho lubila neviem ako velmi,cas vsetko zahoji a vyrovnam sa s tym....ale nevyrovnala by som sa s tym ze chodim s niekym,kto ma podjebava na kazdom kroku ked je prilezitost,ked nie sme spolu....
dovi dopo amen...tma!