Mna zaskocil vlastne fakt, ze tam maju ineho diktatora, u nas tato novinka frcala tusim vcera v televiznych novinach
Kuba mozno bude vtiahnuta do dvadsiatehoprveho storocia Aj ked sa tam vladni cenzori zrejme budu realizovat podobne, ako v Pakistane, kde zakazali ten kacirsky youtube ... no, nie je to smiesne, chudaci pakistanci
Pohoda. Čo som počul bežný počítač stojí na Kube, dajme tomu 1000 USD (btw. počítače budú predávať iba štátne obchody, ktorých bude na celej Kube veľmi málo), priemerný mesačný plat Kubánca je 15! USD. Takže ako si naňho našetria?
A Raúl Castro čo počúvam na jednej strane úplne pokrokový, ide s dobou a uvoľní aj politické pomery na Kube, iné články vravia, že je presne taký istý ako jeho brat aj čo do myslenia a žiadne výrazné zmeny vo vládnutí sa nedajú očakávať
Vincent,prosím ťa,ukáž mi jedinú vetu kde som povedal že je tam sloboda.Jedinú vetu!!!
Mikdy som také nič nepovedal!Ale povedal som toto, ,,majú sa tam dobre.´´A to je podstatné.
No,to by si musel pochopiť že na zemi sú rôzné národy a zriadenia a všade každy nemôže alebo nechce mať počítač.Tu je to samozrejmosť,tam nie.To je skutočnosť a nie taká krutá že v afrike namajú na jedlo.
Ale ak si myslíš že nemať doma počítač je horšie ako umrieť od hladu...(príklad,ktorý nemôžeš vyvrátiť).
Ale to sa znovu opakujem.
Robíte tu všetci,že neviem aký chudáci že namájú počítač.
Som si istý že tam o tie počítače alebo mikrovlnky bude taký záujem,ako tu o smetné koše.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Kuba mozno bude vtiahnuta do dvadsiatehoprveho storocia Aj ked sa tam vladni cenzori zrejme budu realizovat podobne, ako v Pakistane, kde zakazali ten kacirsky youtube ... no, nie je to smiesne, chudaci pakistanci
A Raúl Castro čo počúvam na jednej strane úplne pokrokový, ide s dobou a uvoľní aj politické pomery na Kube, iné články vravia, že je presne taký istý ako jeho brat aj čo do myslenia a žiadne výrazné zmeny vo vládnutí sa nedajú očakávať
Nerozumiem čo je divné...no tak nemajú počítače.A čo ako?
V afrike namajú čo jesť a nikoho to nezaújima...ale hurááá,na Kube budú mať mikrovlky...sa neposerte všetci s toho!...
Just:nič si nepochopil?ide o to že im dovolili mať doma počítač...predtým si zvykol tárať aká je tam sloboda atď.
Mikdy som také nič nepovedal!Ale povedal som toto, ,,majú sa tam dobre.´´A to je podstatné.
No,to by si musel pochopiť že na zemi sú rôzné národy a zriadenia a všade každy nemôže alebo nechce mať počítač.Tu je to samozrejmosť,tam nie.To je skutočnosť a nie taká krutá že v afrike namajú na jedlo.
Ale ak si myslíš že nemať doma počítač je horšie ako umrieť od hladu...(príklad,ktorý nemôžeš vyvrátiť).
Ale to sa znovu opakujem.
Robíte tu všetci,že neviem aký chudáci že namájú počítač.
Som si istý že tam o tie počítače alebo mikrovlnky bude taký záujem,ako tu o smetné koše.
Co sa tam vlastne neprestahuj.ked sa ti tam tak paci???
Sa tu bavíme o slobode.
Takže si napísal že sa tam majú dobre?
Tebe by bolo dobre keby si nebol slobodný?
,, každy NEMÔŽE alebo nechce mať počítač´´
Vincent,teba ani nekomentujem lebo zo skúsenosti viem že sa navzájom nechápeme...
že nemôže neznamená na Kube že mu ocko nekúpi počítač lebo mal zlé známky...vieš?
prosím ťa nerob zo mňa tupca!!!!!Nie som idiot ani vymletá hlava.Tak ma tu neprekrúcaj a nerob zo seba ,,pána dokonalé vyjadrovanie´´
Len mi ukaž jedinú diskusiu kde by si bol so mnou súhlasil alebo naopak!!!
Tak asi mám dôvod prečo ťa nekomentujem a jasne som tam napísal že prečo,...lebo viem že sa nezhodneme, tak je to zbytočné.
A tak isto viem veľmi dobré že to nie je tak,ako si napísal v tvojom príklade s oteckom a o zlích známkach.
Bolo to tam zakázane.To je všetko.
Veľká dráma...?!...robite akoby v Iráku nebola vojna....
Kto chce,pochopí ako to myslím...stačí sa zamyslieť nad tým čo je podstatné...