neverim uz nikomu s kym si pises ...a dovod?klamstvo,vsetci klamu ....klamstvo o veku,postave ,zalubach...kazdy sa tu robi dokonaly ale preco?naco tato pretvarka?je to normalne???uz ani neviem ked tu niekto napise ci je to pravda a zbytocne a nerad by so
???
Prisaham ze vsetko co mam napisane v profile je svata pravda a nic len pravda, amen
Ked mas komplexy nesed za kompom ale bez von, tam ta bubu klamat este viac
hmm bez dovery sa zit neda,clovek nevydrzi byt cely zivot sam a spoliehat sa na seba.
To by si si nemohla nic kupit,nikam chodit.. nezit.
Chce to len naucit sa opatrnosti a byt silny a dosledny v rozhodnutiach.
Každý do určitej miery zatĺka, a? Nazvi to pud sebazáchovy. Ako by si prežila v tomto svete, keby si hovorila len a len pravdu? Za múrmi cvokhauzu.... Ľuďom sa nedá veriť.
Každý sa tu robí dokonalý? ha a k tomu si ako prosím ťa prošiel? Chceš nebodaj povedať že každého koho profil si pozrieš osobne poznáš a v reále sa správa aj vyzerá úplne inak než tu alebo inde na nete?
no thak tento svet je hrozny to mate pravdu ale musis niekomu doverovat.. ja som na tom bola rovnako ale nejak mi to nevyhovovalo a teraz verim par ludom a uz sa citim lepsie..
ale preco ta to tak stve... na nete musis vsetko brat s rezervou toto nie je skutocny zivot a co sa tyka pravej reality dnes to uz nie je o tom komu veris ale o tom komu si myslis ze mozes verit vies... nikto nie je taky ako vyzera ludia dnes ziju v maskach a pretvaruju sa vsetkymi moznymi sposobmi a ak si myslis ze o niekom vies vsetko poloz si otazku: vie niekto o mne vsetko ? .......
klamstvá medzi ľudmi sú bežnou súčasťou života, časom si myslím, že sa nad tým ani netreba pozastavovať. Pokiaľ si človek, ktorý je nastavený na to aby ľudom veril, alebo keď aj neveríš a občas si niekoho pripustíš k telu, je to jedine tvoj problém a tvoja nevýhoda, lebo s tými sračkami sa potom budeš musieť vysporiadať sám. Slová ludia vypúšťajú z úst bežne, su produktom ich myslenia, občas ani toho nie, ale aj ked je človek o niečom uplne presvedčený nemusi to byt pravda, či už postupom času alebo vo všeobecnosti lebo to tvrdenie podlieha jeho vnímaniu a tebe sa to ako pravda zdať nemusí. Neviem, aký význam majú slová? Každý si hovorí svoje, tak načo slova...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Prisaham ze vsetko co mam napisane v profile je svata pravda a nic len pravda, amen
Ked mas komplexy nesed za kompom ale bez von, tam ta bubu klamat este viac
ale úprimne, na čo by som klamal, keď naživo aj tak výjde všetko najavo
fajn, možno som si udal výšku o centi hore/dole ale inak
To by si si nemohla nic kupit,nikam chodit.. nezit.
Chce to len naucit sa opatrnosti a byt silny a dosledny v rozhodnutiach.
ale tak kazdopadne, poznam ten pocit "neverit nikomu"