Som z Košíc, a včera po polnoci som videla na oblohe neidentifikovateľný zelený objekt v tvare elipsy, a lietalo to po oblohe. Jednoznačne to nebolo lietadlo.
tiez som videl nieco podobne ale nie vcera v zivote som nevidel, ze lietadlo by sa pohybovalo takou rychlostou po oblohe a plus nic nebolo vidno, vyzeralo to ako gula halogenoveho svetla -.-
nechapem preco vela ludi, pomerne polka sveta aj viac povazuje ufo za smiesny fenomen a pri tom to ludia ako FBI ci ini povazuju za prisne tajne, odlozia na 100 rokov, potom tie tajne informacie daju najavo svetu..
existujú také balony do ktorých na vašich narodeninách hodíte papierik s narodeninovým prianím a potom sa to zapáli a letí to po oblohe a svieti na zelenú farbu neviem asi to bolo to lebo ufo neexistuje podľa mňa
Moja mama pred týždňom išla večer o jedenástej pozbierať vyvesené prádlo lebo je trdlo a zabudla to spraviť cez deň ( ) a dobehla dovnútra bez prádla a hovorí:
Ja som videla UFO, to muselo byť UFO! Preletelo to strašnou rýchlosťou strašne nízko a potom to proste zmizlo!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nechapem preco vela ludi, pomerne polka sveta aj viac povazuje ufo za smiesny fenomen a pri tom to ludia ako FBI ci ini povazuju za prisne tajne, odlozia na 100 rokov, potom tie tajne informacie daju najavo svetu..
Inak ja na taketo kruhy v obili a UFO velmi neverim, prave preto ma to vcera doost zarazilo.
Lietalo to rychlejsie ako lietadlo, ale akoby do kruhu (alebo elipsy), nie len rovnou drahou...
@goth111 nebol to lampion Ja som rozmyslala nad nejakym reflektorom z mesta, lenze nevyzeralo to ani na to
zaujimave.
Ja som videla UFO, to muselo byť UFO! Preletelo to strašnou rýchlosťou strašne nízko a potom to proste zmizlo!