Načo sme tam dávali to neviem aké číslo (myslím kontrolné) ?? A čo ak je nie veľmi čitateľné?? Lebo tá moja 5 vyzerá ako zmutovaný kríženec 5 a 3.. Vadí to?? môže sa stať že mi neuznajú celý monitor?? ľudia, nesmejte sa, strašne stresujem.. mám 95% dobre
Bože tento monitor. Také stresy nám z toho robili... Neviem, ja si nepamätám, že by sme písali nejaké čísla, ale marí sa mi niečo, že spolužiak tiež panikáril, že píše ako vozičkár, ale nikde nemal problém, pri žiadnom čítaní stroja či čo... Problémom bol jedine jeho výsledok z matiky a sloviny
@iwanushka19 Prepáč, nikdy som nebola dobrá v upokojovaní, ale poviem ti jedno: monitor je veľkááááá obrovskáááá pičovina. Nás tým strašili predtým ako sme to robili, strašili nás tým po urobení monitoru a výsledok? Každého (aspoň z našej triedy) vzali tam, kam chcel ísť, pokiaľ to nebolo konzervatórium, lebo tam na monitory a známky viac-menej serú úplne zvysoka. (preto som konzervatoristka )
@iwanushqa Mám pocit, že teraz berú všetkých všade. Z vedľajšej triedy vzali na gympel chalana, ktorý mal priemer 3, niečo, mal problémové správanie, úľavy na matematike a celkovo bol pacient.
no kontrolne cislo to vlastne kazdy test co robia ma nejake cislo naprklad dajme tomu ze uplne prvy bol 00001 a ked si bola acko tak acko ma ine ako becko ale myslim ze by to nemalo byt zle ze nebudes mat percenta ved je tam este meno napisane...kontrolne cislo je tam len preto ze to opravuju stroje tak musia vediet ktory test nam dali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
No... 90%...gympel?
Nemyslím si... Verím si a priemer mám tak 1.8...