Takmer pred 4 mesiacmi mi zomrel moj priatel a ja sa s tym stale neviem ani len trosku vyrovnat. Neviem sa pohnut dalej. Nic ma nebavi, nic ma nenaplna. V skole alebo vonku sa snazim byt normalna, ale ked som sama alebo pridu na mna depky, tak neviem co s
Je mi to luto,smiem vediet kolko ste spolu chodili? ... V tomto veru asi nik nepomôze,mozno kebyze zajdes za psychologom (neber to v zlom ) musis sa s tym vysporiadat ,mozno odstupom dlhsieho casu ....
no psycholog je podla mna dobra vec len mnoho ludi si myli psycholog/psychiater - ku psychologovi chodi mnoho ludi ktory ziju v strese. A tebe no neviem je to fakt tazke
nejdem prejavoat lutost! tfuj sorry ale na co? Aby si sa trapila a lutovala ake si chuda? nikdy. pouzitim spravneho vzorca najdes spravny vysledok. to lati v matematike, a aj v zivte aspon tak si vravim ja.
Su tu aj iny. mas kamosov ked nevies inak tak bud s kamosmi a budes stale ina a nie smutna. Alebo si pis z dakym kde sa vplaces dakedy to pomaha aspon mne ano kedysi, teraz uz ani nie lebo vadsinou sa snazim nemysliet na to co bolo ale sanzim samysliet na to co je teraz.
no na toto snad ani nieje co napisat. ina rada asi nieje ako tato: v zivote sa take veci stavaju, je to smutne, ale je to tak a treba sa cez to proste preniest a zit dalej.
pocuj to je jasne mas depresiu, a v tom ti nepomozu ziadny teenagery tu na nete,ked ti nepomaha ziadna cinnost ktoru robis potrebujes odbornu pomoc, oni by ti povedali co mas robit aby si sa citila lepsie, pod vlak sa urcite nehadz,,a je mi to luto urcite ste sa mali moooooooooooooooooc radi , ale skus sa na to pozret tak ze raz by to ajtak skoncilo mozno ti to pride bezcitne ale je to tak a on by urcite nechcel aby si sa koli nemu takto tyrala,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
No je mi to tiež lúto čo sa stalo,možno to chce ešte vela vela času.Ale je to tazke.
K tomu psychologovi by som odporucila zajst nech ti pomoze s tvojou zivotnou skusenostou.
Možno fakt treba čas, aj ked si napisala ze to bolo pred 4 mesiacmi, kolko ste spolu chodili.?
Su tu aj iny. mas kamosov ked nevies inak tak bud s kamosmi a budes stale ina a nie smutna. Alebo si pis z dakym kde sa vplaces dakedy to pomaha aspon mne ano kedysi, teraz uz ani nie lebo vadsinou sa snazim nemysliet na to co bolo ale sanzim samysliet na to co je teraz.