Takmer pred 4 mesiacmi mi zomrel moj priatel a ja sa s tym stale neviem ani len trosku vyrovnat. Neviem sa pohnut dalej. Nic ma nebavi, nic ma nenaplna. V skole alebo vonku sa snazim byt normalna, ale ked som sama alebo pridu na mna depky, tak neviem co s
naco zakladat to iste dva krat? Lutovat ta nedjem nerpipominaj si to a nepis to nikde, hadzat sa pod vlak nemusis a ani nemsies kto to ptom bude upratovat.
sebalutost je to najhorsie co moze byt. hlavu hore a vsetky ostatne prisspevky aj tak najdes na tej hore adrese . vela zdaru a zlom vaz ale nie svoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
naco zakladat to iste dva krat? Lutovat ta nedjem nerpipominaj si to a nepis to nikde, hadzat sa pod vlak nemusis a ani nemsies kto to ptom bude upratovat.
sebalutost je to najhorsie co moze byt. hlavu hore a vsetky ostatne prisspevky aj tak najdes na tej hore adrese . vela zdaru a zlom vaz ale nie svoj