Ahojte, poznám sa s jedným chalanom zo školy, spoznali sme sa jednom výlete, pri čom ma on prvý oslovil a celkom fajn sme sa porozprávali. Teraz sa v škole spolu už len pozdravíme Ako mám s ním nadviazať rozhovor?
@tasha5 nebolo by to už priveľmi odvážne? ja som strašne hanblivý človek, takže mi trvá kým sa na niečo odhodlám na začiatok by bolo niečo "ľahšie" lepšie
@elenocka25 musis ist nanho takticky.. musis mu dat najavo, ze mu chces dobre, ze mas onho zaujem, on pociti tvoje ludske teplo a hned je na mäkko... napriklad.
Ahoj, som poistovaci agent, hrozí ti velke nebezpecenstvo, na kazdom kroku ti hrozi minimalne smrtelny uraz a preto potrebujes zabezpecenie...
Alebo
ahoj, sme svedkovia jehovovi a ponukame ti vecny zivot..
toto je este vacsia bomba, pretoze to ma aj spiritualny charakter a bude vediet, ze peniaze nehraju pre teba ziadnu rolu a vyznavas skor vyssie hodnoty, cim on vlastne dost usetri, ak by teda z toho nieco bolo...
@tasha5 možno pomôže, že každú prestávku hráva v telocvični basketbal a keď sme sa vtedy rozprávali, tak mi povedal, že môžem prísť pozrieť. Bola som tam raz, ale úplne som sa zasekla a nič som nepovedala a radšej som odišla preč
jeden znamy mojho spoluziaka chcel tiez oslovit istu slecnu, a obaja boli z dediny,tak zacal ... "cau, chovate svine? " nepamatam si uz ako to dopadlo,ale tak mozes vyskusat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ahoj, som poistovaci agent, hrozí ti velke nebezpecenstvo, na kazdom kroku ti hrozi minimalne smrtelny uraz a preto potrebujes zabezpecenie...
Alebo
ahoj, sme svedkovia jehovovi a ponukame ti vecny zivot..
toto je este vacsia bomba, pretoze to ma aj spiritualny charakter a bude vediet, ze peniaze nehraju pre teba ziadnu rolu a vyznavas skor vyssie hodnoty, cim on vlastne dost usetri, ak by teda z toho nieco bolo...
(rolf)
SHIT !
Dobre,tak sa tu nejdem len smiať,ale ti aj poradím
,,Poď na Belgickú čokoládu " a je to
Kde je pre boha problém?