v poslednych dnoch sme sa stale s priatelom hadali ... a niekedy mam pocit ze ho nenavidim... a zase ked sme pohadany a nebavime sa alebo ked sa rozideme tak mi chyba a nemozem bez neho byt.... newem co mam robit.. najradsej by som sa s nim rozisla a za
Ja si myslim, ze si mlada a treba skusat.Ved kazdy vztah nemoze predsa klapat a ako vidim tak ten Vas asi neklape.Hlavne mu to povedz na rovinu aby vedel na com je a nerobil si zbytocne nadeje.Uvidis ze potom sa ti ulavi.Ale najprv si to premysli dobre......co ked je to tvoja laska na cely zivot?Aj keby si spravila chybu a rozisla by si sa s nim tak ked sa predsa len lubite tak sa date znovu dokopy.tak sa to stalo aj v mojom pripade a nelutujem to vobec.....
a ja si myslim ze to je este puberta....ako nezeby som bola starsie ale ked budeme starsie pochopime ze sme sa hadali len tak s nudy, lebo ked nam je vo vstahu nudno, tak sa ho snazime obzvlastnit, noo a nie vzdy to vyjde :...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme