Doma mám strašne veľa prázdnych zošitov. Baví ma písať a chcela by som tie zošity využiť, ale neviem čo tam mám písať. Denníček ma omrzel, už ma nebaví písať čo som dnes robila atď... Máte nejaký nápad?
niečo si tam kresli, alebo proste píš to čo ťa napadne a to o čom chceš písať Ale je škoda že si skončila s denníkom, niekedy sa fakt zíde .. ja som si našla nedávno pár starých denníkov lebo som ich mala kopu, a ani som nevedela uveriť čo som všetko zažila a čo som tam napísala tak som si zaviedla nový a napíšem tam 1 "príspevok" za týžden
rovnaký problém, a riešenie: debilníček. píš si veci ktoré máš zohnať, na ktoré nemáš zabudnúť a maj ho niekde na ľahko prístupnom mieste.
do druhého zošita kresli, do tretieho píš prózu alebo poéziu, do štvrtého si rob poznámky (napríklad ja tam mám teórie, kreslím si to čo vytvorím, napríklad postavičky ktoré spravím, alebo čo namaľujem.) všeličo, máš pestrú paletu toho čo môžeš robiť, plus ten denník teda, ale je to "povinnosť" to sa ti nečudujem
píš úvahy, pocity, myšlienky, ktoré máš alebo príbehy,básne,pesničky ja mám jeden "denník" kde sa vždy vypíšem keď mám toho už veľa v hlave a na srdci..potom mi je lepšie.. tak skús niečo také..nemusíš si tam zapisovať každý deň čo si robila, to by ani mňa nebavilo
píš o sebe, o zaujímavých situáciách, ktoré zažiješ,...po pár rokoch sa na tom možno dobre zasmeješ, kým si bola kedysi a kým si dnes a ako sa ti za tú dobu pomenili myšlienky a názory...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
napis knihu
Ale aj @7 je dobrý nápad, ak máš veľa zbytočného času .
do druhého zošita kresli, do tretieho píš prózu alebo poéziu, do štvrtého si rob poznámky (napríklad ja tam mám teórie, kreslím si to čo vytvorím, napríklad postavičky ktoré spravím, alebo čo namaľujem.) všeličo, máš pestrú paletu toho čo môžeš robiť, plus ten denník teda, ale je to "povinnosť" to sa ti nečudujem