Ale fakt, brat vyhral v fb lístky na Terchovský buzogáň, a povedal, aby som šla s ním. Chcem ísť, ale. Ale cez víkend príde celá rodina, mi gratulovať na 20. Nechcem to presúvať, pretože na ten dalsi vikend už mám niečo iné.
no pokial máš rada offspring tak ic na budzogáň bo taká príležitost tak skoro už nebude....no zvyšok kapiel móžeš videt aj inde takže pak by som na tvojom míste bola s rodinu
@55lienka ono sa ľahko hovorí, že rodina počká a nechcem znieť nejak hnusne, pesimisticky a cynicky... ale faktom je, že vždy sa môže čokoľvek stať. ani nebudeš vedieť ako.
nemám pocit, že by konflikt, ht či horská chata boli takými výnimočnými kapelami, že ich už nikdy viac neuvidíš
tak poď budúci týždeň na minikvas a máš tam HT. a cez víkend si odskoč na Hardfest, kde je v piatok aj Horská chata, aj Konflikt. Máš to bližšie, tým pádom sa stihneš vrátiť domov v sobotu ráno a pokračovať v oslave s rodinou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a rodina sa nemusí moc potešiť, že si ich presunula kvôli nejakému budzogáňu.
rodina počká!
asi poviem mame nech pridu v nedelu poobede.. lebo chceli prist v sobotu...
ja som za rodinu
nemám pocit, že by konflikt, ht či horská chata boli takými výnimočnými kapelami, že ich už nikdy viac neuvidíš
uvidim ale to ma brat nahovara lebo nema ist s kym a ked vedel, ze som bola na topfeste tak este just...
to viem aj ja ze to musim dat vsetok do jedneho vikendu
@transplantovana a ty co? ja som bankarova dcera ci co