Ptrebovala by som par rad ako mam zistit meno jedneho chalana,s ktorym chodim kazde rano busom,ale nemam odvahu sa mu prihovorit,potrebujem len vediet ako sa vola a uz som to skusala aj na pokeci ho najst,ale bezvysledne dajte nejake typy,budem vdacna,cm
Tak musis vidiet ci sa aj ty jemu pacis; nemusi ta chciet ale ak sa na teba v buse zvykne pozerat, obzerat si ta, pripadne ti aj do oci obcas pozrie, tak sa nemas coho bat a prihovor sa mu, ak on to nespravi
Si k nemu raz prisadni, sa opytaj ci ma volne. A uz ta potom bude poznat mu mozes kazdy den pozdravit a ked budes moct, tak si prisadni castejsie... aaaa... ono to uz pojde sam
Ing.sisi: a co ked bude vsade volne? ...ale zase...hmmmm...to je celkom fajn napad. Sak ked je inde volne, ale ty sa aj tak opytas, ci ma ten dotycny volneho fleka, tak mu das jasne najavo, ze chces sediet prave s nim
Medzi namifunguje stale ocny kontakt,uz sme aj sedeli asi dvakrat vedla seba,to som si naschval k nemu sadla.My nastupujeme a vystupujeme na tych istych zastavkach Ja chodim na hotelovku a on na potravinu to v jednej budove sudlia tri skoly.....Ja viem o nom vela aj to,ze do akej triedy chodi,len neviem zohnat ziadneho jeho kamarata a ani jeho meno neviem........
OK priznam sa vam,viete co je najhorsie??ja som zadana a lubim toho mojho chalana,ale mne sa jedna hlavne o zvedavost a o to,ze je strasne zlaty a chodime spolu uz dlhsiu dobu busom a dlho aj budeme,tak chcem vediet o koho sa jedna je fakt hrozne zlaty....
Ale tak ja to potrebujem vediet,ja som strasne zvedava a prepacte vsetci,ale aj tak chcem vediet ze ako sa mu mam prihovorit alebo ako mam aspon zistit jeho meno kujeeeeeeem,cmukaaaam vas
pridi ku nemu. daj mu po papuli. jeziiin ja som ta udrela prepac.pomylila som sa. Inak ja som a povedz svoje meno a ze ho dakde pozyvas na kofolu ci by nesiel dakedy. a mas to ja viem trapne ale za pokus to stoji
sak ho raz sleduj nie?ked mate prvu volnu hodinu v skole alebo tak...a ked zistis kam ide, do akej skoly chodi, neni mozne aby si odtial niekoho nepoznala...
Ale ano, tiež si myslím ,že ak "náhodou" chodíte na tú istú školu, tak z tvojej triedy snáď niekto bude poznať niekoho z jeho triedy, tak to skús zistiť cez tretiu osobu keď sa bojíš priamo opýtať jeho a keď ani tak, tak potom už musíš nájsť sama vhodný spôsob ako sa s ním zoznámiť prajem veľááááá šťastia
xixixi ...no tak teda ak je ten chalan z tvojho okolia tak by nemal byt až taky problem zistit jeho meno...aj ked to meno ti bude dost na nic ak sa mu ty alebo on tebe neprihovoris tak no toto musis vediet ty ci tam medzi vami nieco iskrii cisu tam usmevy...pohľady...no niekedy je dobre urobiť prvy krok aj ked je to ťažke..lebo vsetci cakaju kedy urobi prvy krok ten druhy a nakoniec ich prestane bavit cakat a nechaju to tak.
Acheraya:ja viem kam chodi dos koly aj do akej triedy,dokonca mame tridy na jednom poschodi viem,ze sa to zda jednoduche,ale neviem sa odhodlat mu prihovorit,ale asi budem musiet ked sa mi paci no uvidim co spravim,ale dakujem za rady,ak by vas este nieco napadlo tak kludne piste,veeeeeeeeeelmi sa potesim,cmukaaaaam vsetkych
suhlas s mili, naco ti bude jeho meno? Ved z toho nic nebudes mat. A ked sa ti paci, jedine riesenie sa mu je prihovorit, alebo zoznamit sa s nim cez jeho kamosa. Aj ked si hanbliva, tak je to tazke, ja by som nato tiez nenabrala asi nikdy odvahu len tak oslovit cudzieho chalana. Aj ked trapne to urcite neni, uz sa velakrat stalo, ze sa nam prihovorili cudzi chalani a bola nahodou aspon sranda
jezisi neni to az take tazke ja ked som bol vo viedni a uz som ako tak vedel po nemecky jednej baby som sa spytal ze kolko je hodin a ona mi na to ze prosim? a nakoniec take velke prekvapenie slovacka no ale prejdime k teme proste spytaj sa ho kolko je hodin ale nesmies mat na rukach hodinky!!! a ani mobil ti nesmie zazvoniť!!! a potom aha tak napr aha tak to este nezvoni na hodku boze oh inak ja som sandra a ty? a tak to ide dalej!!!
Podľa mňa nie si celkom úprimná, lebo každý má nejaký dôvod, keď chce druhému vedieť meno. Keby to bola zvedavosť ako píšeš, tak v tom prípade by si si bola vedomá toho, že aj keď spravíš zlý dojem, nič sa nestane.
Ale čisto teoreticky ak vravíš pravdu. Ja keď si sadnem k babe v autobuse, tak meno patrí medzi prvé veci, čo sa pýtam. Ešte sa mi nestalo, aby po mne niekto preto pozeral čudne.
Robiť ako ja vravím research cez tretiu, ba dokonca štvrtú osobu je najhoršia vec. Ak sa mu nepáčiš, tak si o tebe pomyslí, že si krava. Ak sa mu však páčiš, môže ho to povzbudiť k tomu, aby sa o teba začal snažiť. To by si ako zadaná podporovať nemala.
Cawte,dakujem vam za rady,zobrala som si ich k srdcu a uz som niektoru z nich chcela pouzit,ale stalo sa to,ze ten chalan ma videl s mojim priatelom v obchodnom centre a zjavne ho to dost prekvapilo,ale co uz..............ja som stastna aj bez neho,aj ked sa mi hrozne paci pusinky posielam vsetkym za rady
taqq..mnooo viaceri maju taky problemmm...mnooo taq saq ked je z jednej dediny alebo taqqq....saq ho musi niekto poznat ci zo skoly alebo z kamosouu????musis sa len nenapadne vypitovat ludi...a taq pod neakou zamienkoouuu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
kto sa hanbi, ma prazdne gamby ci ako sa to hovori usetris tym dost casu
Tak musis vidiet ci sa aj ty jemu pacis; nemusi ta chciet ale ak sa na teba v buse zvykne pozerat, obzerat si ta, pripadne ti aj do oci obcas pozrie, tak sa nemas coho bat a prihovor sa mu, ak on to nespravi
"Cau"
"Ja som Sandra"
"Ja som (Marek)"
A dalej,nehladaj ho na nete,to je blbe
Ale čisto teoreticky ak vravíš pravdu. Ja keď si sadnem k babe v autobuse, tak meno patrí medzi prvé veci, čo sa pýtam. Ešte sa mi nestalo, aby po mne niekto preto pozeral čudne.
Robiť ako ja vravím research cez tretiu, ba dokonca štvrtú osobu je najhoršia vec. Ak sa mu nepáčiš, tak si o tebe pomyslí, že si krava. Ak sa mu však páčiš, môže ho to povzbudiť k tomu, aby sa o teba začal snažiť. To by si ako zadaná podporovať nemala.
Alebo je to celé úplne inak