boli tam ludia obleceny do jednej farby kazdy a isli do takeho kruhu v zadu po takych schodikoch a zase dole, bol to taky pocitacovi spev stale sa opakujuci, v strede tiez tancovali do kruhu, myslim ze to bol nejaky typ rocku zvlastneho, a isli dopredu aj
DDDDDDDDDDDDDDDDD zomrem DDDDD toto je najmilsi prispevok na birdzi .....ale drzim palce nech ti dakto poradi, chapem ta aj ja neviem jednu najst uz sto rokov a nepoznam ani klip a nie su v nej ani slova takze to uz nenajdem nikdy asi ....
to je krasne!!! podarilo sa , som stastna aj za teba...a teraz kto pomoze mne? hladam pesnicku taku tancovacku v ktorej sa nespieva vobec ani ziadne slova a melodia je ze : trrttt trrtt a refren taky specificky ttttttt..... ja viem to netusi nik z tohto popisu ale keby nahodou....
ja sa urcite nestrapnujem a podla mna sa na svete nemoze ztrapnit nikto,....pretoze ztrapnit sa znamena povedat alebo urobit nieco co sa nezhoduje s nazormi, presvedceniami alebo spolocenskymi normami inych. A nazory a presvedcenia ma kazdy clovek ine takze aj co je ,,trapne,, je u kazdeho individualne. A trapny moze byt len niekto v porovnani s niekym inym tak isto ako aj skaredy je niekto len v porovnani s inym. Ale porovnavat by sa nemalo, kazdy je osobity, neporovnatelny. Takze preto neexistuje ztrapnenost, skaredost ani ziadne taketo abstraktne pojmy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov