Viete pískať?? Pretože ja nie. Už som sa to snažil naučiť mnohými spôsobmi ale žial neúspešne. Asi mám neergonomický jazyk Máte nejaký trik ako by som sa mohol naučiť pískať?? Pretože takto ani po babách nemôžem vypiskovať
Viem piskat normalne ked naspuliz peri viem piskat zubami viem piskat vsetkymi prstami Dokonca aj ked das jazik na podnebie blisko ku prednym zubom zapiskas .Tak nejak Ves po babach nepiskaj lebo podla hvizdu spoznas pizdu
a ja vieeeeem...bebe ......len mi to nejde s jednou rukou ako sprostrednikom a palcom....len s ukazovakom a prostrednikom na obooch ruk.... takze mam 4 prsty v hube ...ale ide to
Smilemug - toľko kombinácií?? Tak to by som sa od teba mohol veľa učiť.... Len neviem či by som si dokázal strčiť toľko prstov do huby Ale niekto vie aj celé zápästie...
a pískať neviem ani ja len tak tým zošpúlením, ale aj to musia byť dobré podmienky chcem vedieť tak seriózne, ale tak asi na to nemám predpoklady (aspoňže nejsem sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a učila som sa pískať aj o prsty aj o zuby,ale ništ
a pískať neviem ani ja len tak tým zošpúlením, ale aj to musia byť dobré podmienky chcem vedieť tak seriózne, ale tak asi na to nemám predpoklady (aspoňže nejsem sama
ale strasne sa mi paci piskanie na prstoch
inak, ja neviem robit ani bubliny
pravé mám asi málo slín lebo praskajú všetky
Baboo - lúskať to viem - aspoň jedno pozitívum na mne
telocvikarka sa mi smiala ze : hehe, to uz aj moja trojrocna dcera vie...
neznasam ju!, tu telocvikarku, akoze preto ze neviem luskat prstami som menej??alebo co???
a luskat tiez neviem dobre..kedysi som nevedela vobec
moje "piskanie" vzdy vadi kamoske.. tak ale ja za to nemozem,nikto ma to nenaucil