Neviem sa naučiť anglicky. Počul som že treba hovoriť, čítať a písať. Ak by niekto kto vie anglicky si chcel písať so mnou tak by sa mohol ozvať. O nič nejde som Ženatý,
@6 si mysli aby si radsej skusal pisat s ludmi prirodzene hovoriacimi anglicky, aby si od niekoho kto sa uci nepochytil vo vyucbe nejake chyby ktore robi a nevie o nich. Ale na druhej strane ak ešte nepoznáš čo to znamená native speaker na písanie ešte chvíl počkaj a precvičuj hlavne slovicka, listening a speaking, kde nebudeš musiet do toho vsetkeho este silou mocou vmiesavat rozmyslanie nad tym aku maju spravnu formu slova a to ako sa pisu. Kazdy jazyk sa najprv ucis z hruba, aj ten rodny. Najprv sa snazis co najviac slovam porozumiet, aby si si mohol aspon vypytat zrat a srat, potom plynule komunikovat a az nakoniec v nom pisat.
@bobelino Cau, skus kukat na nete rozpravky kde je jednoducha anglictina, potom po slovensky s anglickymi titulkami, potom po anglicky s anglickymi titulkami, skus si precitat nejaku jednoduchu knizku po naglicky, ja som mal napr. na b1 alebo b2 stupni od E.A.Poe(a?) take poviedky na 4-5 stran a ked som nieco nevedel, som si to pozrel hned. Ja by som ta naucil akurat plno gramatickych chyb ale ved chod kludne na nejake anglicke fora a pis si s ludmi, hladaj si slova ktore nevies, skladaj vety, naucis sa, je to primitivny jazyk, ja ho akurat popravde vobec nemam rad. Radsej rustina, nemcina...
@gnomeslayer nie je e a poe trochu ťaźký na začiatok? minimálne pret lebo je to 150 rokov stará angličtina? príbehy áno, ale skôr nejaká poviedková fikcia na nete
pokiaľ viem tak existujú aj nejaké anglické stránky kde ta spáruje s niekým z inej časti sveta, resp. aj s angličanom/američanom a tam sa to dá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
pokiaľ viem tak existujú aj nejaké anglické stránky kde ta spáruje s niekým z inej časti sveta, resp. aj s angličanom/američanom a tam sa to dá