Ahojte. Som už uplne zufala tento týždeň si budeme musieť vybrať a ja sa rozhodujem medzi architektúrou a medicínou/laborantom na koniec. Viem že su to 2 uplne rozlišne veci ale baví ma biologia, rada sa ju učím teším sa že niečo viem o ľudskom tele, rob
Nemozes si vybrat tri predmety? Urcite sa da prihlasit na piaty maturitny predmet a seminar mozes navstevovat po dohode s vyucujucim, aj ked nemas nan miesto na prihlaske.
Alebo si daj napriklad biolu a matiku; myslim, ze medici nemusia povinne maturovat z chemie; a vlastne ani architekti z matiky Ale nechaj si urcite otvorene moznosti
@mccafe ja tsom to mala podbne teraz sa mi hcce strasne smiat ale napisem vaznu radu ze ja som si vybrala biolu ..maa som aj chemiu ze to nejako pochopim a bolo to nieco hrozne ..nechcem ti radit rob si co chches ale byt tebou si vyberiem matiku ked jej chapes ..nebudes sa musiet vela ucit a ked ta bavi kreslenie a naplna ta to atak si id za tym architektura je faajn ..
@feichang ale na prijímačka sa kreslí zátišie a tak to iem že už na tých hodinách na výške si asi nebudeš kresliť stromy ...a ževraj tí čo v kreslení nie su moc zruční že chodili na prípravy aby sa tam dostali. ty tam si ?
Dlhodobo pripravujem na prijímacie skúšky na školy Architektúry.
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
e-mail: laco.b.pp@post.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Alebo si daj napriklad biolu a matiku; myslim, ze medici nemusia povinne maturovat z chemie; a vlastne ani architekti z matiky Ale nechaj si urcite otvorene moznosti
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
e-mail: laco.b.pp@post.sk