Ahojte ja viem ze rozhodnut mi tu nikto nepomoze ale uspokoja ma aspon vase nazory. No ja mam uz 2roky xalana a kamarat ktorého uz poznam niekolko rokov mi zostal hrozne v poslednom case sympaticky a zacali sme sa troxu viac spoznavat dokonca bol aj bozk
A bol ten bozk vášnivý, či to bola len taka pusa? Rozbit vztah a strati 2 roky zivota?Urcite nie,sak slo o len o chvilkove poblaznenie ako sama pises...proste a este aj ten vekovy rozdiel..dievca urcite to neries,proste ostan s priatelom,zdover sa mu,pokial neslo o nic viac ako o bozk tak ak je normalny tak ot pochopi...Ja by som sa urcite nerozchadzal,radsej sa normalne porozpraval s oboma.
Kurva jak mozu byt ludia taki jebnuti? To si fakt uz skoro nikto nevazi lasku? Niektorym to uz fakt jebe v bedni. Zelam ti aby si sa rozisla s tvojim chalanom (alebo on s tebou) a aby si zacala chodit s tym druhym a nech ta tiez podjebe.. A je jedno ci ide o maly bozk alebo nie, podjeb je podjeb
povec mu to to je jasne alebo budes mat vycitky ako kces...ked ta neneha bude v pohode ale uz nerob kokotiny lebo budes lutovat..ja to viem a 2rocny vztah hehe ak kces mat taku bokovku tak si ju z neho urob je to len na tebe nik nevie co k tomu prvemu citis a ci sa s nim nenudis alebo tak..'
Si uvedom či ešte lúbiš svojho priateľa keď si na pochybách a premýšlaš o takých veciach či sa s ním rozísť pre nejakého, čo ti za to možno ani nestojí....Poblázniť sa nenechaj a dobre si to zváž, či zahodíš niečo, čo sa neskôr nemusí vrátiť...
Tak moja mila to ti vazne nezavidim.. toto sa stalo aj mne a proste mala som take vycitky, ze som sa s mojim chalanom nedokazala bozkvat a vsetko s tým spolocen.. len mu to povedz leboak mu to nepovies tak ho to bude este viac boliet ak sa to dozvie od cudzej osoby.. inac nenapisala si aky to bol bozk cizeje to takzo.. ale ako napisal tommyhot podjeb je podjeb
No bozk to bol romanticky a dlhy. Vznikol po nasom asi 2hod rozhovore. Ja viem ze je to podjeb a urcite to chcem svojmu xalanovi povedat ci uz sa s nim rozidem alebo nie.
Kasko: no dakujem vies ze som si toho vedoma, nemysli si ze je mi to jedno, ved ja mam z toho hlavu v smutku ze ublizujem niekomu kto ma miluje.
Lenze ludia najhorsie je na tom ze mojho frajera nevidim casto bo byva 50km odo mna a ten kamos byva 500m odo mna
Ehm a co ked byva tvoj frajer daleko od teba? Tak na co si s nim zacala teda chodit? To ta vobec neospravedlnuje a ked uz si sa s nim dala dokopy tak mas voci nemu urcite zavazky a ked ich nemienis plnit, tak ako Kasko povedal, citujem: "Zasluzis si velke hovne a nie lasku."
inac ste vsetci uplne podareny ako keby nikto z vas co sem pise nikoho nikdy nepodviedol. Ja viem ze ma neospravedlnuje to ze je daleko.Ja sa ani nexcem ospravedlnovat, teda jedine mojmu xalanovi.
Ani nevies ako rada by som mu to povedala. Lenze podla mna najrozumnejsie je to povedat z oci do oci ale to teraz nejde lebo som na 2mesiace v anglicku.
zuzulka2109-mozem sa spytat, naco si myslela ked si ho podvadzala ?? nebolo ti luto, ze mozes znicit ten 2 rocny vztah ? teda ak ti vobec zalezi na tom vztahu,, a ani ja som nikdy nepodviedla...vidis existuju aj taki ludia,,,
no jasne ze mi to bolo luto a ja som to ani nexcela urobit ale nieco ma k tomu xalanovi pritahovalo a ked sa ku mne nahol a xcel ma pobozkat proste som neodolala. Ani nevies ako mi potom bolo zle nemohla som spat a slzy v ociax. Zalezi mi na tom vztahu a preto mozno bude najlepsie aby som ho skoncila lebo ublizujem niekomu kto mi veri a miluje ma. A taku babu ako ja si ani nezasluzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
proste t onebolo nic vazne...trochu to otrase vztahom,ale ak je to dobry vztah tak vydrzi...
Kasko: no dakujem vies ze som si toho vedoma, nemysli si ze je mi to jedno, ved ja mam z toho hlavu v smutku ze ublizujem niekomu kto ma miluje.
Lenze ludia najhorsie je na tom ze mojho frajera nevidim casto bo byva 50km odo mna a ten kamos byva 500m odo mna
Small_angel: nie je podjeb? A co to je? To je teda normalne dat pusu (pokial nejde o kamaratsku pusu) hocikomu aj ked mas partnera?
Na nerozvaznost, alkohol a podobne kktiny je ubohost sa vyhovarat..
PRECO SU XLAPI SVINE?
mozno to bude preto, ze vy ste take iste. ČÚÚÚZY strasne co sem pisu niektore
A to je pekne ze sa ces svojmu chalanovi ospravedlnit, ale zatial tu len vykecavas na fore a nic nerobis..