akoze tuto sobotu sme ako vzdy mali stretko s deckami, ja po dlhej dobe so starsimi ale to nie je moj problem, problem zacal vtedy ked som nevedela ako mam reagovat ked mi jedno dieta povedalo ze sa tesilo na stretko, lebo ho nebude viest "XY" uplne mi to
@domishine tak decko mozno nevie co je to nenavist. len proste ma oblubeneho niekoho ineho, alebo niekoho ma neoblubeneho. nebral by som to tak tragicky. mne tiez niektori ludia nesedeli ked som bol mlady
no a? ja som tiez radostou bez seba ked nejaka neskutocna pica nepride do skoly a vzdy sme sa kolektivne tesili v septembri kto nas nebude ucit co je na tom?
@najivna ale my sa bavime o animatoroch ktori by to mali robit s radosti nie z povinnosti ... ale tak mii to pripada ... neviem mozno som len domyslava ale aj tak je to divne
@n0win0u neviem oni su 13 rocne asi na stretko nepotrebuju hry ale poriadne sa vyblaznit a ked im to zakazuju ... mna by to tiez nebavilo
a deti im nepovedia do oci ze sa nudia alebo ze je to trapne lebo vacsina spieva v spevokole a animatorka je veduca ... mozno aj toto hra ulohu v stretkach
@domishine no ak to 13 rocne decko je chalan a ten XY animator je chalan v tvojom veku tak ho urcite viac potesi ak sa s nim bavi 18 rocne pekne dievca (myslim si,ze si pekna pretoze an. musia byt vzhladny a prijemny)
alebo ak je to dievca a je tam nejaky uchylny 18 rocny fagan tak tiez je radsej rado ak si tam ty..
na tvojom mieste by som bol rad ak by mi nieco take vravelo dieta,aspon vidis,ze to robis dobre..
@domishine Vieš, to dieťa mohlo mať na to svoj dôvod, alebo len vymýšľalo. Možno mu ten animátor len jednoducho nesadol, alebo sa nespráva práve najlepšie. Zisti si to
@tomias praveze opak dieta je dievca a aj nimator je dievca .... keby si len vedel ako ju nenavidia ja sa az pozastavujem nad tym kolko nenavisti mozu mat deti ... ja som uz v koncoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Prístup, správanie žeby?
.. čo to je otázku?
ci co este treba k tomu neco dodat ? ja by som tiez nechodil na stretka ked ma to tam bude nudit proste O_o
dievca ja naozaj nechapem co tu riesis
a deti im nepovedia do oci ze sa nudia alebo ze je to trapne lebo vacsina spieva v spevokole a animatorka je veduca ... mozno aj toto hra ulohu v stretkach
alebo ak je to dievca a je tam nejaky uchylny 18 rocny fagan tak tiez je radsej rado ak si tam ty..
na tvojom mieste by som bol rad ak by mi nieco take vravelo dieta,aspon vidis,ze to robis dobre..
alebo..13 rocne dievcatko ziarli ,mozno je zalubene do animatorkyneho frajera a za to je taka