Viete ide oto ze sa mi paci jeden chalan zacala som sa snim stertavat a tak aj si piseme ale ked sme boli raz v meste ja som si mobil nechala na stole a precital si smsku jeden chalan mi pisal ze kedy dam snim sexik aby som si byvaila volny byt.tak miso t
Počúvaj zapni mozog a prestaň o neho bojovať... Keď si sa 4 razy sklamala tak to sním nechaj keď spomenul že bude šústačka leb budeš mať voľný byt a že sa mu páči aj nejaká iná... Iba pizza víno a DVD my tak či onak znie ako zámienka pre neho... Čo ti na to povedať dievča nezatváraj oči pred skutočnosťou len preto lebo ti to srdce káže... Viem že ty si na nejaké vážne vzťahy podľa toho čo si písala tak prečo chceš človeka jak je on? Ja som človek kurva je by som ti mohol o sklamani v láske a podobných sračkach veľa rozprávať a tiež aj to že ten chalán je také isté hovado ako som ja.. čiže došli sme k záveru že to snim nechaj plávať lebo ti to píše taký istý človek ako je ten tvoj vysnívaný chlapec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
hmm... ked ho k sebe pozves,bude film,pizza ,víno, tak urcite si bude mysliet ze BUDE sex...
A ani jeho chudáka neprovokuj voľným bytom a vínom preboha ...